How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Decizia este obligatorie in toate elementele sale pentru destinatarul care il desemneaza. Spre deosebire de regulament, decizia nu are influienta generala. Ea vizeaza, mai ales, aplicarea prevederilor tratatelor la situatii particulare. In acest caz este asimilata actelor administrative individuale, cunoscute in dreptul national si constituie, pentru autoritatile comunitare, un instrument de executie administrative a dreptului comunitar. O decizie poate stabili unuia sau mai multor state, un obiectiv a carui realizare trece prin edictarea de masuri nationale cu influienta internationala( de exemplu decizia de accelerarea a suprimarii unor impozite vamale).

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!