How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Cheltuielile bugetare pentru a.s.s au urmatoarea destinatie : – pensii pentru munca desfasurata pina la depasirea limitei legale de virsta ; – pensiile acordate pentru pierderae capacitatii de munca, pentru accidente de munca, boala profesionala (pensii de invaliditate); – pensiile de urmas se acorda copiilor pina la o anumita virsta, ai asiguratilor decedati si ai sotilor acestora ; – indemnizatii pentru incapacitatea temporara de munca, cauzata de boli obisnuite sau de accidente in afara muncii, boli profesionale si accidente de munca ; – prestatii pentru prevenirea imbolnavirilor, ex reducerea programului de lucru sau trecerea temporara la un post mai usor, se acorda pentru tratament balneo-climateric ; – indemnizatii pentru maternitate si pentru cresterea copilului sau ingrijirea copilului bolnav. Indemnizatia de maternitate este o forma de protectie sociala ce consta intr-o suma de bani acordata prin sistemul public de a.s. femeilor asigurate. Indemnizatia pentru cresterea copilului sauingrijirea copilului bolnav este un mod de sprijin banesc ce se acorda prin sistemul public de a.s. persoanei asigurate ; – ajutorul de somaj este o forma de protectie sociala a persoanei asigurate apta pentru munca si neincadrate ; – ajutorul banesc in caz de deces al salariatului sau al membrilor familiilor acestuia consta intr-o suma de bani. Fiecare dintre aceste pensii, indemnizatii si ajutoare banesti de asigurari sociale se calculeaza in temeiul unor norme speciale, care garanteaza acordarea acestor pensii, indemnizatii si ajutoare in mod individual.

Popular Posts: Best Crypto Savings Accounts For Earning Interest

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!