How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

 Cerere pentru intabularea dreptului de servitute
 Domnule Presedinte,
   Subsemnatul …………., domiciliat in …………., judetul ………….., str. ……………, nr. …, va rog ca in baza contractului de constituire a dreptului de servitute incheiat la data de …………, cu …………, domiciliat in ……….., judetul ………, str. …………, nr. …., sa dispuneti:
   1. Intabularea, ca sarcina reala, a dreptului de servitute de trecere cu piciorul si cu caruta asupra parcelei nr. …., inscrisa in cartea funciara a comunei …………, pe drumul ce se va executa in locul aratat in schita, in folosul parcelei nr. …….. inscrisa in cartea funciara nr. ……. a comunei ………… si care constituie proprietatea lui ……………… .
   2. Intabularea in partea II-a a cartii funciare nr. …., a comunei ……….. a dreptului de servitute de trecere cu piciorul si caruta in folosul si pentru utilitatea parcelei nr. …… ca fond dominant, care constituie proprietatea mea.
   Va rog sa comunicati partilor contractante incheierea si sa dispuneti ca inscrisurile originale sa fie restituite lui ……………… .
 Semnatura,
 Domnului Presedinte al ……………. Sectia de carte funciara

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!