How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Infractorii periculoși și corupții din România, în frunte cu Liviu Dragnea, au primit  un cadou de Paște. PSD, ALDE, UDMR, 8 deputați ai minorităților naționale și 3 neafiliați au votat pentru modificarea codurilor!
Este o zi neagră pentru fiecare cetățean român și o lovitură dată la temelia democrației românești.
PNL va contesta la CCR toate modificările aduse astăzi la Codul penal și Codul de procedură penală, în favoarea infractorilor.
Raluca Turcan:  o țară întreagă poate vedea parlamentarii care au votat pentru salvarea infractorilor prin modificarea Codului Penal.
Au făcut-o împotriva Uniunii Europene, a Comisiei Europene, a Parlamentului European, a Comisiei de la Veneția. Au făcut-o împotriva românilor cinstiți care vor să-și facă un rost în viață prin muncă cinstită.
Totul pentru a-i scăpa de răspundere penală pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și pe acoliții lor din PSD și ALDE. Niciun român nu le-a acordat votul pentru a guverna pentru infractori.
În 26 mai, așteptăm românii la vot! Referendumul și alegerile europarlamentare sunt momentul în care românii trebuie să-și spună cuvântul decisiv.
Până atunci, Partidul Național Liberal acționează prin toate mijloacele legale pentru a opri intrarea în vigoare a acestei monstruozități. Cu sprijinul românilor îi putem opri definitiv!

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!