How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Dragi, prieteni în sfârșit după trei ani de luptă cu cei care în mod neîntemeiat mi-au intentat dosar penal, m-au eliberat abuziv din serviciu, astăzi în cadrul prezentării Raportului ONU privind situația respectării drepturilor omului în Republica Moldova, a fost menţionat cazul Domnica Manole ca un exemplu de urmărire penală în baza unor acuzații neîntemeiate pentru exercitarea în mod independent a activității sale. Vom lupta până la capăt, până când toți cei care au contribuit la distrugerea statutului de drept și a justiției independente vor fi trași la răspundere.
Atașez mai jos un extras din acest raport: Expertul ONU ”Guvernul RM a susținut toate rezoluțiile și declarațiile comune privind apărătorii drepturilor omului, adoptate de Adunarea Generală a ONU și de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, declarând public angajamentul de susținere a acestora {…} Apărătorii drepturilor omului, jurnaliștii, avocații și judecătorii independenți, cum ar fi Domnica Manole și Gheorghe Balan, se confruntă cu riscul de a fi urmăriți penal în baza unor acuzații neîntemeiate sau disproporționate pentru exercitarea în mod independent a activității lor {…}”.

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!