How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Deputatul PLDM, Maria Ciobanu în Parlament: 
”Colegi deputați, stimați cetățeni, lucruri stranii de tot se întâmplă în Parlamentul de la Chișinău! Debusolați de atitudinea tranșantă a partenerilor noștri de dezvoltare, care nu mai tolerează minciuna crasă la nivel de stat, capturarea de către un oligarh a tuturor instituțiilor de stat, ei, deputații din majoritatea de strânsură, în loc să-și facă concluziile de rigoare se dedau la acțiuni ieșite din comun, josnice. Oare până unde trebuie să degradeze un om, ca să îi facă pasibili de furtul miliardelor pe Maia Sandu și Andrei Nastase? Un Nichiforciuc, căruia i-au crescut averile ca pe drojdie pe perioada mandatului de deputat, se dă în spectacol cu hârțoage semnate de oameni care habar nu au ce scrie pe ele, deoarece cei mai mulți dintre ei au fost obligați să semneze înainte de a merge la marea adunătură organizată de PD în ziua de 21 octombrie. Datele din buletinele lor de identitate tot atunci au fost puse pe aceste hârtii.

Un grup de deputați, implicați în acte de corupție, traseiști, în mare parte, o fac pe justițiarii și nu numai că nu roșesc, dar apar pe la televiziunile holdingului lui Plahotniuc, siguri pe ei că nu vor purta răspundere pentru faptele comise.

Ei, cică, anchetează finanțarea unor partide politice. Imaginați-vă, stimați cetățeni, Partidul Democrat, care cheltuie bani enormi pentru sondaje măsluite, pentru PR la greu, pentru toate hramurile, toate sărbătorile, pentru artiști etc., cer unor partide care supraviețuiesc la limită, să-și dea darea de seamă în fața lor. Culmea tupeismului!

Luați-i pe rând, vă rog. Răsfoiți-le biografiile acestor ,,justițiari” și veți vedea că au ajuns boieri, sărăcind statul Republica Moldova.

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Cetățenii au așteptat ieri să se discute la toate televiziunile cu participarea prim-ministrului, speakerului Parlamentului, Președintelui Dodon textul Rezoluției Parlamentului European Privind implementarea Acordului de Asociere a RM cu UE. N-a fost să fie! Vă propun stimați cetățeni doar câteva secvențe din discursurile unor europarlamentari.

Petras Auštrevičius, raportor parlamentar pe subiectul Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană: „Acordul de Asociere nu este unul abstract. Acesta conține un set de obligații juridice și politice și sunt îngrijorat pentru că se constată o depărtare continuă a Moldovei de la standardele democratice europene. Autoritățile Moldovei continuă să ignore recomandările instituțiilor europene. Sunt vizate mai ales recentele modificări la legea electorală. Parlamentul European a sesizat că legislația nu trebuie schimbată în funcție de nevoile partidelor politice în anul premergător scrutinului electoral principal. Avizul instituțiilor europene însă nu a fost luat în vedere. Mai mult, ne-au deranjat acțiunile de invalidare a alegerilor primarului de Chișinău și lipsa de transparență în cazul fraudei bancare; cele două rapoarte independente pe acest caz trebuie publicate și responsabilii trebuie trași la răspundere”.

„De asemenea, pachetul de legi privind reformă fiscală dă naștere și altor îngrijorări. Se pare că schema de amnistie fiscală este îndoielnică și lipsită de logică și transparență. Uniunea Europeană nu a avut o altă posibilitate decât să suspende deocamdată asistența macrofinanciară pentru Moldova. Este unica țară căreia i s-au pus condiționalități atât de importante, suspendarea fondurilor de asistență, dar faptele vorbesc de la sine.”

Laurențiu Rebega: „S-a trecut o linie roșie odată cu invalidarea alegerilor pentru primarul de Chișinău, o acțiune care nu a primit o explicație nici până azi. Parlamentul European nu poate trece cu vedere acest lucru. În raport se folosește expresia de stat capturat de un grup de oligarhi, după părerea mea, este cu mult mai rău. Nu e vorba numai despre stat în sine, dar și despre cetățeni care sunt și rămân a fi captivi”.

Monica Macovei: „În ultimii doi ani, Uniunea Europeană a devenit cel mai important partener comercial al Republicii Moldova, în același timp, Plahotniuc și oligarhii aserviți Moscovei distrug statul de drept și justiția independentă. Moldova este cea mai săracă țară din Europa, dar Plahotniuc și acoliții lui trăiesc în lux. Invalidarea alegerilor lui Andrei Năstase în funcția de primar al Chișinăului, presiunea asupra magistraților, încălcarea drepturilor omului, sunt motive pentru care finanțarea europeană dată Guvernului trebuie să înceteze. Banii trebuie să ajungă la oameni, iar atunci când oamenii ies în stradă și își cer dreptatea, trebuie să știe că noi suntem alături de ei”.

Domnilor deputați,
ce am văzut însă ieri la microfonul unic de la toate televiziunile lui Plahotniuc, Dodon, Shor! Deputatul Nichiforciuc făcea show cu hârțoagele menționate mai sus. Vai de capul vostru, pediștilor! Dintr-o prostie monumentală vă aventurați în alta.

Alaltăieri târâiați după voi preoții și primarii la întâlniri cu ,,poporul.”

Ieri o făceați pe gospodarii în curțile oamenilor necăjiți pe care tot voi i-ați întors la sapa de lemn.
Azi ce ne mai pregătiți? Dați-vă o palmă peste obraz și încercați să înțelegeți că sunteți urâți de moarte, chiar dacă vă desenați sondaje, vă turnați filme cu desene animate în care lupul deja nu mai este lupul vostru, ci o mioară “laie, bucălaie”. Culmea dezmățului vostru politic e că-i faceți pasibili pe alții de furtul miliardului. Nu prinde, deoarece acei alții sunt cu totul din alt aluat. Voi și numai voi veți da seamă în fața poporului pe care l-ați mințit, l-ați sărăcit și ați compromis statul Republica Moldova în fața partenerilor noștri de dezvoltare, schimbând vectorul extern după dispoziția liderului PD”.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!