How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.


Dumitru Alaiba si Liviu Vovc – Din fața MAI despre atacul asupra lui Dinu Plîngău.

Dumitru Alaiba.– Despre atacul asupra lui Dinu Plîngău.

Domnul șef de direcție se acoperea cu ”investigație, ”procedură legală” și ”reguli”.
L-am întrebat două lucruri:
1. Am înțeles că poliția nu a făcut nimic în timp ce Dinu era agresat în fața sectorului de poliție. Am întrebat dacă măcar un polițist l-a întrebat, până acum, dacă e ok. S-a bâlbâit domnul șef de direcție. Am înțeles că nimeni de la poliție nu luase legătura cu Dinu.
2. L-am întrebat pe domnul șef de nuștiu ce direcție, dacă ar nimeri copilul lui în aceeași situație, și dacă ar primi așa răspuns de la ”organe”, ar fi satisfăcut? Tare nu i-a plăcut întrebarea. Am văzut-o în ochii lui. Nu a răspuns. A tăcut. Sper să se gândească încă la răspuns.
Iar ”activiștilor locali” le adresez un simplu îndemn. Calmați-vă și fiți oameni cu oamenii. Voi aveți de trăit în această țară, oraș, sat. În 5 ani ăștia pe care îi slujiți vor fi departe și irelevanți, iar pe voi lumea o să vă țină minte. Vouă asta nu vă trebuie.
Nimeni nu merită agresat pentru că are o opinie și candidează pentru a o promova. Nu asta e politică.

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!