How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Bugetul – un act de autorizare dat de puterea reprezentativă privind condițiile de realizare a veniturilor bugetare minime, precum si cheltuielilor maxime alocate cu indicarea naturii și destinațiilor acestora pe o perioadă dată(de obicei 1 an). Funcția legislativă – fiindcă anual se adoptă cu putere de lege(Legea bugetară anuală),dispozițiile cuprinse în această lege au caracter imperativ cu privire la cuantumul minim al veniturilor si cheltuielilor. Funcția politică – deoarece bugetul reflectă intregul program politic al guvernului, votarea lui de către Parlament. Funcția financiară – prsupune sub forma bănească a necesarului de cheltuieli in domeniul public și evaluarea cît mai corectă a surselor care pot fi de natură fiscală și nefiscală. Funcția publică – bugetul este un mijloc de satisfacere a nevoilor colective, fiind un act de conducere statală, emanat dintr-un interes public general.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!