How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Dictonul „DEZBINĂ ŞI STĂPÂNEŞTE!” are la bază latinescul „DIVIDE ET IMPERA!” enunţat de Machiavelli (1469-1527), om politic, scriitor şi istoric renascentist italian din Florenţa care a zugrăvit cu luciditate epoca analizată arătând că în politică dictează interesele şi forţa şi nu considerentele morale. Acest principiu de guvernare a definit politica Imperiului Habsburgic dar a existat şi la romani un principiu asemănător: „DIVIDE UT REGNES!” adică „dezbină ca să domneşti!”
Foarte multa lume am ramas cu gura cascata de reactiiile a unor colegi din diaspora! Cu toti cunoastem care sunt mizele si ce se va intampla cu Republica Moldova  daca Plahotniuc, Dodon si eventual Sor vor castiga alegerile! Cand dispui de resurse mediatice, procuratura, MAI, SIS, judecatori practic detii controlul in Moldova. Daca in Moldova o persoana devine problema atunci masinaria ( SIS, MAI,Procuratura) te distrug imediat!  In diaspora este mai dificil sa santajezi, sa il bagi la puscarie pentru ca atat in UE cat si SUA/Canada justitia functioneaza si imediat vei fi taxat! Pentru Plaha a devenit foarte clar ca diaspora reprezinta un pericol pentru el! Iar de aici apar si problemele create de catre niste personaje controversate! Sa cunosti care sunt mizele si sa vii cu astfel de declaratii in timpul campaniei electorale mi se pare ca trebuie sa fii ori tampit ori sa faci acest lucru la comanda!Faptul ca te-ai intors din Spania sau Italia la protestul de pe 26 august nu inseamna ca automat vei fi inaintat la functia de deputat! Unii membri al Platformei DA cat si a PAS au protestat la zeci de proteste, unii au dormit prin corturi iarna, altii aut facut campanie prin ploaie, zapada, frig, glod etc… nici nu mai zic de presiunile la care se expun! Daca am merge pe aceeasi logica precum ca am participat la un  protest si vreau sa devin deputat  va asigur ca ar trebui sa fiti cu numarul al 12 000 pe lista, iar frustrarea ar fi fost si mai mare in randul membrilor de partid ( PAS si PDA) daca vedeau niste turisti care veneau in RM si luau totul! Vreau sa enumar doar cateva persoane si presupun ca o sa va dati seama care este jocul lui Plaha!
Președintele Partidului Acțiunea Democratică – Mihai Godea ( fost membru PLDM)
Partidul Popular European – Iurie Leanca ( fost membru PLDM)
Partidul Liberal Reformator – Ion Hadârcă ( fost membru PL)

Partidul Unității Naționale  – Anatol Șalaru  ( fost membru PL)

Distrugerea partidelor a Partidului Liberal si a PLDM se datoreaza in primul rand a liderilor acestora si apoi a lui Plahotniuc, care mai intai a colaborat cu acesti indivizi, iar mai tarziu a creat tot felul de clone ca sa slabeasca partidul! Plaha sa izbit cu o noua problema! Si acea problema se numeste Andrei Nastase! Andrei spre deosebire de ceilalti nu merge la compromis cu Plahotniuc! Plahotniuc incearca sa-l dezbine insa Andrei dincontra,  creeaza aliante cu persoane de incredere cum este Maia Sandu! Dupa alegerile prezedintiale din 2016 a devenit foarte clar ca diaspora nu poate fi mintita si manipulata! Ca diaspora este un pericol pentru Plahotniuc! O mobilizare a diasporei cu Platforma DA si PAS iar putea crea probleme majore pentru Plaha! Si de aici se merge pe vechiul scenariu de a dezbina pe cei din diaspora! Este doar o chestiune de timp pina cand cei din diaspora vor incerca sa faca un partid! Rog doar sa va amintiti ce spuneau Godea, Leanca, Hadârcă si Șalaru atunci cand s-au hotarat sa isi creeze propriile proiecte! Va rog deasemenea sa va uitati la declaratiile celor trei personaje si o sa vedeti foarte multe asemanari! ACUM cand Moldova are cel mai mult nevoie de unitate, mobilizare se vine din diaspora cu astfel de acuzatii! Era un lucru evident pentru toti ca toate posturile media controlate de catre Plaha va folosi la maximum declaratiile celor 3 indivizi! 


Nu ne ramane decat sa-i ignoram pe aceste 3 personaje! Sa ne mobilizam pentru a sustine blocul ACUM (PAS cu DA) ! Indiferent de cine candida reactia personajelor era sa fie aceeasi! Nu suntem multumiti! Suntem dezamagiti! etc… In rest nu vreau sa mai adaug nimic pentru moment! Insa va recomand sa cititi mai jos comentariile moldovenilor de pe facebook!

aaaa

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Diana Nadolska a distribuit un link.
Dezamăgire de Cristina Pruteanu totală… 😕 A devenit “vedeta” mediilor plahotniuciste cu comentariile sale ponegritoare!!! Mai bine ar tăcea…
Dima Lazar Inimoşi oameni… păcat că unii se îneacă la mal… păcat. Să vă fie jale de noi care stăm în ţară şi publika wc acum vă ridică in slăvi… cu postarile voastre. Mlea…parcă v-aţi inţeles…mama lui de deputat.
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, text şi cadru apropiat
Angela Svernei Ştiţi care sînt problemele Moldovenilor din Diaspora????…..De a se întoarce acasă…..deacea avem nevoie de oameni ca Maia Sandu .

Popovici Iurie Dom Pruteanu, Nu Turnati Apa la Moara Cuiva…..Linistitiva !!!! Votam Blocul ACUM si Maea Sandu ✌️✌️✌️✌️✌️👍👍👍👍✌️✌️
Bogdan Ghencea Eh, Cristina, Cristina! Macar acum sper ca vei incepe a intelege ca politica e cu totul altceva decat iti imaginai dumneata. Pentru că din pozitia pe care ti-ai expuso şi din modul in care ai “argumentat-o”, se pare că erai total inconştientă la acest capitol. Maia Sandu nu ti-a furat nimic, dragă! Dimpotrivă, încearcă să-ţi restituie ceea ce ti-au furat alţii. Cred că noi toţi, inclusiv dumneata, îi datorăm o mare recunoştinţă pentru curajul de a-şi asuma această dificilă sarcină!
Angela Svernei Bravo Bogdan Ghencea de acord 100% înseamnă că implicarea a făcut-o cu un scop…..aşă să înţelegem…..cîtă ipocrizie…..
 • Bogdan Ghencea Poate nu obligatoriu scop. Dar anumite aşteptari pentru ea personal, in mod sigur le avea. Asta se vede si din argumentare. Si la baiatul cela, Igor Cereteu, tot asta se vede. Ca si cum s-ar imparti placinta acum si ei au ramas bosumflati ca nu le-a ajuns si lor o bucata. Asta ne arata ca ei se lasa orbiti de nustiu care privilegii ale deputatului, dar nu constientizeaza ce cruce grea cade pe umerii lor. Mai ales in circumstantele curente. Acestia inca si-au dat arama pe fata, dar eu sunt convins ca o parte din cei de pe lista percept exact ca si ei lucrurile. Pe aceea trebuie sa ne fie atentia. Eu in general as cere de la ei o garantie ca daca intr-o noapte le tuna sa-si schimbe directia si valorile, atunci sa depuna mandatul benevol. Ei ar putea sa-si asume un asemenea angajament. La cat de usor si cat de multi deputati si primari (inclusiv din cei mai experimentati) au fost cooptati de mafie, de ce am fi asa de siguri ca acestia noi nu vor ceda la fel de usor??! ))
 • Ulinici Victor Bogdan Ghencea , frate suntem într-un gând. Subscriu sub fiecare litera.
Ulinici Victor Ce ai făcut Cristina ?
 • Dima Lazar Un bine la ratingului PD… şi zoiniţilor iată contribuţia ei. De parcă aşa zişii “lideri rînzoji” care au inceput a scheuna toţi odată avea săi puie Cristinei în traistă dacă deveneau deputaţi?!…Să mai stai vreo 20 de ani in Italia Cristina lasă că noi ne lămurim şi singuri în Moldova şi fără “ajutorul” şi live-rile voastre mioritice! PD-ul vă pupă picioarele pentru gestul vostru.
 • Dima Lazar În război asemenea gesturi se cheamă diversiune!
 • Tatiana Mutelica Gestul unui om fals di periculos
 • Lidia Draguta Dima Lazar sa intelegem ca Cristina si-a dorit candidat din partea diasporei?Dar de ce nu a fost innaintata?Sunt in şoc.

igor 
Nina Untura Sa nu turnam apa la moara “PUBLICA”, si toate canalele lui Plaha. Va respect mult Domnule Igor, dar hai sa lasam obidele.Sa luptam cu regimul nu cu Maia Sandu .Nu va suparati,eu cred ca e mai bine asa.
Cristina Rodica Sibova Noi sa facem o mișcare a noastră.. ar mai fi posibil?!
Iti aduci aminte Alexandru cum a fost cu mc Vocea Diasporei? 
Apoi (eu) am avut incredere in Dragalin si personal am muncit si dedicat mult timp acelui proiect “offline..” si nu tot frecați am fost
? c-asa-i moldovanu, “lideri” pe ascuns si pe la spate da’ proștii (turma) sa nu stie detalii sa nu aiba cuvant doar sa îndeplinească sarcini.
Si ne-am pomenit de la bun inceput cu Popov, Morari, (si Alaiba apropo) apoi Sandu in USA la congres si Nastase la Chisinau la offline, când de fapt trebuia sa ne mobilizam noi diaspora cu oamenii noștri integri care cunosc problemele si mai ales ca eram apolitici atunci!
De unde. Bine ca m-am retras la timp. Dar păcat ca timpul si mai multa sare pe rana a pus, după cum se vede. De-ar fi o lecție bună pentru toți – s-ar mai reuși ceva macar pe viitor.
 • Alexandru Cazacu Dor Cristina Rodica Sibova Comentariul ăsta trebuie pus în ramă, că el cuprinde toată istoria despre cum a f…t PascuDa diaspora și are și numele celor infiltrați, și perioadă, tot, tot. Postarea mea e o concluzie la acest comentariu. Pentru că eu, tu sau alți câțiva știm cum au stat lucrurile și de ce avem aceste concluzii azi. 😉 Bravo, Rodica!! Demult nu ți-am zis Bravo!! 🙂
 • Cristina Rodica Sibova Alex, concluzia-i că noi rămânem, din pacate si cu mare regret, turma de oi.
  Iar ciobenii, vechi sau noi, iar ne vor paște, deja pe câmpuri uscate si rauri secate 
  dar ceva lapte tot vor lua. Ăsta e scopul lor!

  Tare doare.. 
  Că nu vrem să înțelegem la timp, se dădea vina pe Plahotniuc, acum pe Sandu – dar adevăratul rau sunt slugile lor.
Bogdan Ghencea Serios??!… A dormit in PMAN??… A luat avionul si a venit la protest??! “A sustinut-o pe Maia si pe Nastase”??! Si gata? Doar atat?? Asta inseamna “patriotism” dupa voi??! Dar si mai grav – asta e suficient pentru a pretinde la un mandat??! Baieti, dar voi sunteti total pe dinafara adevaratei lupte, daca percepeti asa lucrurile! O jumatate de populatie sta cu ochii pe ACUM, ca ei sa selecteze cei mai buni candidati dupa toate criteriile, dar nu dupa moftul unuia sau altuia dintre sustinatori! Eu vreau sa va amintesc ca sunt mii de oameni care au facut eforturi si sacrificii mult mai insemnate decat Igor Cereteu, dar ei nu vin cu asemenea pretentii si critici absolut neintemeiate ca ale voastre! Si poate nu ati inteles, dar acum nu se impart laurii ca sa se creada cineva insuficient de bine “recompensat”. Acum se formeaza echipa principala, pe umerii careia va cadea o povara enorma in urmatorii 4 ani! Pe langa activitatea parlamentara si in serviciul cetateanului si comunitatii, acesti alesi isi asuma lupta directa cu mafia actuala! Igor este convins ca a dorit si a putut sa-si asume asemenea responsabilitate?? Sau poate el a obosit prin strainatate si crede ca in viitorul parlament va avea posibilitatea sa se odihneasca??! Apoi, daca insasi Maia Sandu a candidat din partea diasporei, voi cei din diaspora trebuie sa va bucurati! Nimeni mai bine ca ea nu va va reprezenta interesele! Si nu e deloc acesta un semn al “lacomiei” sau “nesimtirii” ei, ci dimpotriva e un pas foarte chibzuit, pentru ca echipa cu care va intra in parlament dupa alegeri sa fie una cat mai numeroasa si puternica. Asa că, lăsati-o mai moale băieţi, că nu vă onorează deloc această abordare! Spun asta cu tot respectul meu pentru Igor Cereteu si pentru tine, Alexandru Cazacu Dor.
Bogdan Ghencea Alexandru, tot ca unui prieten am sa-ti ofer si eu o replica, sper clarificatoare. Diaspora, draga prietene e o notiune tare larga. Ea cuprinde nu doar categorii ocupationale foarte variate, dar si o geografie foarte extinsa. Deaceea, teza ca un reprezentant al diasporei poate cunoaste ”mai bine” problemele intregii diaspore e una falsa. Si chiar daca admitem ipotetic ca le cunoaste, acesta e doar unul din criterii si departe de a fi cel mai important. Figurantii de pe lista ACUM sunt selectati si dupa o multime de alte criterii, fara sa le mai enumeram acum. Voua insa va scapa aspecte mult mai importante, care se iau in calcul pentru a stabili candidatul optim din partea blocului. Cred ca principalul criteriu sunt sansele pe care acel candidat le are sa fie ales pe o circumscriptii atat de complicata si cu oponenti atat de puternici. Voi nici nu ati banuit ca doar pentru Maia Sandu aceste sanse sunt destul de mari si oricine altcineva risca sa nu cumuleze voturile minime pentru trecere. Dar lupta e foarte dura pentru fiecare loc, pentru ca sansele sa obtinem o majoritate pentru guvernare sunt destul de mici. Apoi, din lista vor trece nu nume ci numarul de deputati din lista conform voturilor obtinute, excluzandu-i pe cei care au trecut pe circumscriptii. Deci Maia Sandu a fost atribuita acestei circumscriptii nu pentru a-si asigura ei mandat, ci pentru a spori matematic numarul de mandate obtinut pentru intregul bloc. Si celelalte partide au procedat la fel, daca inca nu ati observat. Pot paria ca Igor nu s-a gandit la aceste realitati “polittehnologice”, precum le scapa si multor altor, mai mult sau mai putin implicati in proces. Dar eu sunt convins ca conducerea ACUM va oferi explicatiile de rigoare pentru toate deciziile ei din campanie. Totodata, e important sa stiti ca problemele diasporei, in cea mai mare parte a lor tin de competenta guvernului, si de instrumentele acestuia prin care gestioneaza relatiile si acordurile bilaterale. Eu nu stiu de ce lista de probleme vorbeste Igor si de ce e convins ca acestea trebuiau sa fie examinate sau mediatizate anume M. Sandu. Pot sa va asigur ca daca ele au ajuns in oficiul partidului si aveau relevanta, inseamna ca s-a tinut cont de ele atunci cand elaborau programul partidului (sau blocului) la componenta gestiunea migratiei de munca si a diasporei. Si bine ar fi sa citeasca Igor Cereteu Cereteu acel program, precum si explicatia mea. Sanatate va urez si un an bun sa aveti.
Igor Babira Salut. Oameni buni ,hai sa fim destepti si sa nu ne facem de ris. Igor vriau sa-ti zic ca Maia Sandu BRAVO ca sa candidat pentru diaspora, ai vrut si tu sa candidezi da?Tu zici ca de unde stie Maia Sandu problemele diasporei, pai in diaspora fiecare isi rezolva problemele singur. Tu esti in Spania , ce vrei sa spui ca tu cunosti problemele la cei din Italia, Franta s.a. Hai sa fim uniti , lasam toti la o parte toate mofturile, si capriciile, multi suntem in diaspora care protestam, si toti ne zbatem ca sa dam jos guvernaria corupta. Toata diaspora o sustine pe Maia Sandu. Hai sa fim destepti, ca hotii numai sa bucura de toate aceste mofturi ale noastre. Votam ACUM.


Preguza Stepan Sunt de acord cu doamna Nina Untura acum noi trebue sa ne luptam pentru a rasturna aciasta masina mafiotica din Moldova dar cineva din mofturi proprii pune interesele proprii mai presus decit interesele poporului .Ar fi foarte urit din partea unui patriot sasi puna ambutile sale mai presus decit libertatea unui popor ,oameni buni va implor,puneti demnitatea acestui popor pe prim plan ca sa putem sa scoatem din mizerie ultima palma de pamint unde inca margind pe strada mai auzim vorba stramosilor lui Stefan cel Mare.

Nicolae Josan O declarație curat “maldaveneasca”, diletanta, imatura… o declarație urâta , o mostra crasa de “ranza” maldaveneasca, care doar toarnă apa la moara PlahoDonSor-ului. E o curată aiureala sa pui la indoiala candidatura Maiei Sandu , care convine pentru ORICE circumscripție. Mare rusine, Igor.

Administrează

Răspunde1zEditat

Galia Sajin Nu exista nicio persoana in diaspora, care sa fie cunoscuta de catre toata diaspora! Maia Sandu este numele care ii uneste pe toti. Imi pare rau, ca si diaspora se gatuie dupa un singur scaun. Daca erau mai multe locuri alocate pentru diaspora, era si o logica sa pretindem sa fim reprezentati si de cineva din diaspora, dar in situatia creata Sandu e cea mai indicata persoana! Si este cam incorect sa afirmi ca nu ar cunoaste problemele noastre. Problemele sunt arhicunoscute de oricine!

Administrează

Răspunde2z

Bogdan Ghencea Ai inceput anul cu stangul, Igor. Chiar foarte stramba declaratia ta. Tu practic oferi o confirmare beton ca nu aveai ce cauta pe listele ACUM. Argumentele pe care le aduci sunt total lipsite de greutate. Acum vei fi vedeta pe toate canalele mafiote. Daca asta ai urmarit, considera ca ti-ai atins scopul.

Administrează

Răspunde2z


Bogdan Ghencea Diaspora prietene, Igor Cereteu, e o notiune tare larga. Ea cuprinde nu doar categorii ocupationale foarte variate, dar si o geografie foarte extinsa. Deaceea, teza ca un reprezentant al diasporei poate cunoaste ”mai bine” problemele intregii diaspore e una falsa. Si chiar daca admitem ipotetic ca le cunoaste, acesta e doar unul din criterii si departe de a fi cel mai important. Figurantii de pe lista ACUM sunt selectati si dupa o multime de alte criterii, fara sa le mai enumeram acum. Voua insa va scapa aspecte mult mai importante, care se iau in calcul pentru a stabili candidatul optim din partea blocului. Cred ca principalul criteriu sunt sansele pe care acel candidat le are sa fie ales pe o circumscriptii atat de complicata si cu oponenti atat de puternici. Eu presupun ca voi nici nu ati banuit ca aceste sanse sunt destul de mari doar pentru Maia Sandu, pe care o cunoaste toata lumea, si oricine altcineva risca sa nu cumuleze voturile minime pentru trecere. Dar lupta e foarte dura pentru fiecare loc, pentru ca sansele sa obtinem o majoritate pentru guvernare sunt destul de mici. Apoi, din lista vor trece nu nume ci numarul de deputati din lista conform voturilor obtinute, excluzandu-i pe cei care au trecut pe circumscriptii. Deci Maia Sandu a fost atribuita acestei circumscriptii nu pentru a-si asigura ei mandat, ci pentru a spori matematic numarul de mandate obtinut pentru intregul bloc. Si celelalte partide au procedat la fel, daca inca nu ati observat. Pot paria ca Igor nu s-a gandit la aceste realitati “polittehnologice”, precum le scapa si multor altor, mai mult sau mai putin implicati in proces. Dar eu sunt convins ca conducerea ACUM va oferi explicatiile de rigoare pentru toate deciziile ei din campanie. Totodata, e important sa stiti ca problemele diasporei, in cea mai mare parte a lor tin de competenta guvernului, si de instrumentele acestuia prin care gestioneaza relatiile si acordurile bilaterale. Eu nu stiu de ce lista de probleme vorbeste Igor si de ce e convins ca acestea trebuiau sa fie examinate sau mediatizate anume M. Sandu. Pot sa va asigur ca daca ele au ajuns in oficiul partidului si aveau relevanta, inseamna ca s-a tinut cont de ele atunci cand elaborau programul partidului (sau blocului) la componenta gestiunea migratiei de munca si a diasporei.

Administrează

Răspunde1zAlexandru Cazacu Dor Bravo, Igor!! Igor a dormit în PMAN astă vară, în susținerea Maiei și a lui Năstase. Igor a luat avionul din Spania, să meargă la protestele din Chișinău.Țineți minte toți materialul său video din aeroport? Igor i-a susținut sincer, chiar și atunci, când eu îi ziceam că nu-mi inspiră deloc încredere oamenii ăștia. Și eu îl admiram pentru partiotismul său. Dar Igor nu va ajunge în Parlament, pentru că Maia Sandu tare-a vrut să fie candidat al Diasporei. 
Și mulți dezamăgiți ca Igor vor rămâne în străinătate în continuare, iar în parlamentul RM, diaspora va fi reprezentată de oameni care idee nu au ce înseamnă Diaspora! Trist!

Administrează

Răspunde2z

Elena Sashkovna Alexandru Cazacu Dor ,mata de unde ai esit asa sigur…….te cunosc prietenii si familia…..restu întreabă,cine te cunoaste?mai faceti un pic drum……apoi…..cu tot respectul

Administrează

Răspunde1z

Alexandru Cazacu Dor Elena Sashkovna E clar. 🙂 Nu voi întra în polemici, că nu vă cunosc. 🙂

Administrează

Răspunde1z

Dan Tira Alexandru Cazacu Dor pai nici noi nu Te cunoastem, si decat asa un luser ca tine care nu este in stare sa Se retraga cu demnitate dar plange ca o fata mare, mai bine aleg canndidatul lui Shor, asa ca mars

Administrează

Răspunde1z

Alexandru Cazacu Dor Dan Tira Bun, alege candidatul lui Șor… 🙂

Administrează

Răspunde1z

Dan Tira Alexandru Cazacu Dortraiasca Ilan) decat De alde tine care nu face nimic in afara sa dezbine diaspora mai bine Shoricelul)

Administrează

Răspunde1z

Galia Babara Alexandru Cazacu DorTare mai vreti toți in parlament… Noi am urmarit ce ați facut, dar credeam ca o faceți din dragostea de țară….acum am înțeles, ați avut alte gînduri…banii și puterea… RUȘINE

Administrează

Răspunde1z

Alexandru Cazacu Dor Galia BabaraSerios??? Înseamnă că ați urmărit rău. Că eu n-am nevoie nici de bani, nici de putere. 🙂

Administrează

Răspunde1z

Grigore Mocreac Alexandru Cazacu Dor poate ca ai dreptate dar putini te cunosc cine ești și ce hram ții?

Administrează

Răspunde1z

Galia Babara Alexandru Cazacu DorDeacum am înțeles …comentariile sunt de prisos.

Administrează

Răspunde1z

Elena Sashkovna Alexandru Cazacu Dor ,nu vreti nimic…..dar rupeti parul

Administrează

Îmi place

Răspunde1z

Alexandru Cazacu Dor Elena Sashkovna Normal, sunt cetățean activ cu drepturi și obligații, ca și dvs., nu??? Eu cred că este de datoria noastră sa ne interesam de alegeri!

Administrează

Răspunde1z

Elena Sashkovna Alexandru Cazacu Dor ,daca ai fi si tu obligat ca mine, mine iti dau votu……

Administrează

Răspunde1z

Margareta Margo Trummer Citesc comentariile de mai jos și mă mir de mintalitatea și orgoliul unora… a fost destul unul s-o i-a pe alăturea și toți încep a călca prin brazdă… Maia Sandu este foarte conștientă de pasul pe care-l face, ea s-a consultat cu lumea din diasporă înante de-a candida… Oameni buni, de ce vă dezbinați unul pe altul pentru un loc de deputat în Parlamentul RM? Oare are vre-o importanță dacă e X sau Y??? Eu cred, că pentru noi are mare importanță ce va face reprezentantul diasporei pentru moldovenii din străinătate… noi trebuie să ne bucurăm, că anume o persoană onestă și cu mare demnitate ca Maia Sandu va reprezenta diaspora noastră europeană – o personalitate care se bucură de mare popularitate, are o experiență mare de viață, are o pregătire foarte bună de activitate politică.. .eu personal nu cred, că cineva din diasporă poate concura cu Maia Sandu !!!

Administrează

Răspunde2zEditat

Dima Lazar Nu mai intoxica Facebookul Igore o să ajungi deputat dacă aşa tare doreşti. Şi aşa ne intoxică plaha la Moldova pe un capăt! Aveţi puţină răbdare nu vă jăluiţi ca “fetele cele mari” mlea…

Administrează

Răspunde1z


Larisa Mihu Dupa cum se vede.. merge lupta pentru fotoliu. Nu dau dreptate deluzilor, care daca au participat la un protest.. trebuie sa ajunga in parlament. 
Credeam… ca o faceti intr-adevar pentru tara, pentru popor.
Iata de ce nu impusca, ca nu iera incarcata. Ranza moldovanului: daca nu e el, macar rau sa faca!

Administrează

Răspunde1zEditat

Nicolae Josan … Dar e foarte bine ca , iata, se mai developează acești “igori” ciudați. E un lucru firesc și acest procedeu. Autosalubrizarea pseudo-patriotilor continua.


Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!