APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

De o jumătate de an, s-au întețit atacurile împotriva mea. Zic că s-au întețit, fiindcă erau şi un an şi ceva în urmă, după ce l-am întâlnit pe cinste pe Dodon la Padova, prima lui întâlnire cu Diaspora din Italia. Eram deprinsă cu atacurile Comuniştilor, care, inventând insinuări, mă arestau şi judecau. Dar ultima perioadă, sunt atacată greu de unii, care se autodeclară unionişti, inclusiv Dorin Dusciac şi S.Mocanu, sustinuți rar şi de unele Doamne. DECLAR CĂ NU MĂ AFECTEAZĂ ŞI NU-MI ÎNCONVOAIE COLOANA VERTEBRALĂ ! AM AVUT GRIJÃ CA SĂ NU DEVIEZ NICI CU UN MILIMETRU, CE AR PUTEA SĂ-MI ŞTIRBEASCĂ ONOAREA ŞI DEMNITATEA. CRED CĂ ASTA LE ÎNCURCĂ GUVERNANȚILOR-CRIMINALI ŞI AU DAT FASS CĂTRE CĂŤELUŞII LINGUŞITORI, AUTOPREZENTÂNDU-SE MAI UNIONIŞTI DECÂT CEI MAI MARI ŞI ADEVĂRAȚI UNIONIŞTI. ÎNTR-UN FEL MĂ BUCURĂ ACEST TURB AL LOR! ÎNTR-UN CÂINE MORT NIMENI NU DĂ CU PICIORUL! Totul se întoarce asupra lor ! Sunt foarte puțini şi minusculi cei ce mă atacă pe nedrept ! Doar Uniți vom învinge Răul
– Sergiu Mocanu a fost numit consilier de către Vladimir Voronin cu misiuni speciale in mai 2005, acest post fiind instituit odata cu numirea sa. 
 – „Votul istoric” din 4 aprilie 2005 pentru realegerea lui Vladimir Voronin in functia de presedinte al Republicii Moldova a provocat  polemici in Parlament! Valentina Cusnir nu a votat pentru Vladimir Voronin!!!!

“În 2009 M-au târât pe asfalt vreo 200 de metri”

224-cusnirSpitalul de Urgenţă. Blocul trei, etajul trei. Cel puţin două persoane  au fost bătute cu bestialitate de oamenii legii se află în secţia Neurochirurgie. Deputata Valentina Cuşnir (54 de ani) şi studentul Denis Roscot (19 ani) au ajuns pe paturile spitalului după ce poliţiştii le-au aplicat mai multe lovituri la cap. Acum ambii fac tratamente de comoţie cerebrală, dar şi de alte traume. Valentina Cuşnir, bunăoară, mai are şi o fractură la mâna stângă, dar şi corpul în vânătăi. Din cauza durerilor, Denis nu îşi ridică capul de pe pernă. În plus îi este fracturat şi nasul. 24 de ore din 24, tânărul, student la Universitatea Tehnică, este supravegheat de poliţişti.

 După ce poliţiştii au atacat tinerii, ce aţi făcut dvs.?

— Am decis să merg acasă. Am trecut prin spatele Guvernului. În faţa mea a apărut Rusu. M-a apucat de mâna dreaptă şi mi-a sucit-o. Îl întrebam de ce face aceasta. S-a mai apropiat un poliţist, pe care nu l-am recunoscut. Acesta mi-a sucit mână şi mai tare şi m-a apucat de păr. Mă durea îngrozitor. Între timp s-a mai apropiat unul. M-au târât pe asfalt vreo 200 de metri. Strigam şi întrebam de ce mă târăsc. Le-am spus că merg cu ei, dacă e cazul. Dar de ce au procedat aşa? Nu m-aş fi opus să îi însoţesc. În scurt timp, mi-am pierdut cunoştinţa. M-au lăsat lângă un trotuar de pe str. A. Puşkin, undeva, în spatele Guvernului. Când mi-am revenit, am auzit împuşcături în regiunea Parlamentului. 

Diaspora din Italia despre Dodon: Nu sunteţi preşedintele nostru şi nu veţi fi niciodată 

În timpul unei întâlniri cu moldovenii din Padova, Italia, membrii diasporei l-au învinuit pe Dodon de trădare şi parteneriat cu Plahotniuc. Şeful statului i-a etichetat pe cei care l-au criticat ca fiind pro-unionişti. Aflat într-o vizită privată în Italia, preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a organizat marţi seara o întâlnire cu moldovenii aflaţi la muncă sau stabiliţi în Padova şi regiunile din apropiere. În cadrul întâlnirii, şeful statului a fost huiduit de mai muţi cetăţeni prezenţi la eveniment deşi pe pagina sa de socializare Dodon scrie că a fost întâmpinat de diaspora moldovenească foarte cald, inslusiv de mai mulţi preoţi. Un membru al diasporei în discursul său a atenţionat că toată R. Moldova astăzi este o închisoare şi nu este adevărat că Dodon ar fi opozantul actualei guvernări de la Chişinău, ci este un complice şi un colaborator fidel al domnului Plahotniuc şi al guvernării. ”Parteneriatul lui Dodon cu Plahotniuc se trage încă din 2008. Apoi pentru 3 milioane de euro l-aţi votat pe Nicolae Timofti. Nu sunteţi preşedintele meu şi nu veţi fi niciodată! Ruşine pentru R. Moldova că are un astfel de preşedinte.” În replică, Igor Dodon a menţionat că moldoveanul a venit pregătit şi a vorbit doar pentru a fi filmat urmând să apară în presă. ”Toată media pro-unionistă astă seara îl va prezenta doar pe el.”

 Fosta deputată în Parlamentul R. Moldova Valentina Cuşnir a pichetat întâlnirea cu mai multe banere pe care scria: ”Diaspora nu se vinde”, ”Tovarăşe Dodon, ai ajuns prin fraudă preşedinte, tu nu ne reprezinţi”, ”Dodon tu nu eşti preşedintele meu” şi ”Tovarăşe Dodon, noi ştim cine suntem, nu veni cu istoria ta”. În cadrul discuţiilor, din sală s-au auzit de mai multe ori slogane ”V-aţi vândut lui Putin şi KGB-ului”, ”Minciunoşilor”, ”Trădătorul”. Igor Dodon şi purtătorul său de cuvânt Ion Ceban interveneau de fiecare dată şi îi cenzurau pe cei care doreau să pună întrebări pentru a nu avea parte de unele incomode. La un moment dat, la îndemnul şefului statului, în sală au venit poliţiştii italieni pentru a menţine ordinea publică. Potrivit filmării video transmise live din sală, publicat de către Cazacu Oxana pe pagina sa de Facebook în apărarea şefului statului au intervenit mai mulţi preoţi veniţi la întâlnire, unii de la sute de kilometri depărtare şi care îşi permiteau să intimideze participanţii la eveniment care îl criticau pe Dodon. Unii membri ai diasporei le-au amintit preoţilor că ”locul lor este în biserică şi nu în politică”.

Return to editingValentina Cuşnir : Dodon tu nu eşti preşedintele meu Diaspora din Italia despre Dodon: Nu sunteţi preşedintele nostru şi nu veţi fi niciodată

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!