How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Recursul impotriva hotaririlor instantelor de apel corespunde celui de al III-lea grad de jurisdictie, pe cind recursul impotriva hotaririlor judecatoresti pentru care nu este presupusa calea de atac apelul corespunde celui de-al II- lea grad de jurisdictie. Dupa primirea cererii de recurs, instanta de recurs este obligata sa efectuieze acte procedurale preperatorii, privitor la recursul impotriva instantelor de apel. 1. Sa solicite dosarul de instanta respectiva ; 2. Sa desemneze un judecator, sau dupa caz un judecator asistent pentru a intocmi un raport scris asupra recursului. 3. Sa fixeze termenul  pentru intocmirea raportului. 4. Cauza se numeste spre judecare, cu inminarea copiilor de pe recurs partilor interesate. Procedura judecarii recursului este orala, publica si contradictorie. La judecarea recursului participa numai  procurorul si avocatii admisi  de Curtea Suprema de Justitie. Avocatii reprezinta interesele partilor in proces si au cuvintul la dezbaterile cu privire la recursul declarat anterior. Presedintele sedintei de judecata anunta cauza in care a fost declarat recursul, numele si prenumele judecatorilor completului de judecata, al procurorului, avocatilor, interppretului s.a. In cazul recursului impotriva hotaririlor instantelor de apel : respinge recursul ca inadmisibil ; admite recursul.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!