How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
. Min.Fin., în numele RM, este autorizat să emită hârtii de valoare de stat. Hârtiile de valoare de stat sunt considerate documente juridice scrise si se emit în formă de înregistrare în cont sau în formă fizică şi scrise. Hârtiile de valoare de stat în formă de înregistrare în cont sunt hârtii de valoare nematerială, a cărei emisiune se efectuează în formă de înregistrare contabilă. Suma principală a hârtiei de valoare purtătoare de dobândă (obligaţiuni de stat) este suma echivalentă cu valoarea nominală a hârtiei de valoare purtătoare de dobândă, ce urmează să fie achitată la scadenţă. Hârtia de valoare de stat în formă fizică este un document tangibil (real) ce reprezintă o hârtie de valoare. Aceste hârtii de valoare de stat au imprimate numărul, valoarea nominală şi alte elemente de identificare ale acestora. Plata sumei principale şi a dobânzii aferente hârtiilor de valoare de stat în formă fizică se efectuează la răscumpărarea nemijlocită a acestor hârtii de către agentul financiar. Suma principală a hârtiei de valoare purtătoare de dobândă (obligaţiuni de stat) este suma echivalentă cu valoarea nominală a hârtiei de valoare purtătoare de dobândă, ce urmează să fie achitată la scadenţă.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!