APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Hotaririle judecatoresti pot fi supuse recursului pentru a repara erorile de drept comise de catre instantele de fond daca: nu au fost respectate dispozitiile privind competenta dupa materie sau calitatea persoanei ; sedinta de judecata nu a fost publica ; judecata a avut loc fara prezenta procurorului, inculpatului, aparatorului, interpretului cind era obligatoriu ; cauza a fost judecata in I instanta fara citarea legala a unei parti ; inculpatul a fost condamnat pentru o fapta neprevazuta de legea penala ; nu a fost intrunite elementele infractiunii ; persoana condamnata a fost judecata anterior definitiv pentru aceiasi fapta ; faptei savirsite i s-a dat o incadrare juridica gresita ; a intervenit o lege penalaa mai favorabila condamnatului ; Curtea Constitutionala a recunosut neconstitutionala prevederea legii aplicate s.a.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]