How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Termenul de apel este de 15 zile de la data redactarii sau a pronuntarii sentintei integral, daca legea nu dispune altfel. Pentru inculpatul arestat, termenul de apel  curge de la inminarea copiei de pe sentinta redactata, iar pentru partile care au  lipsit de la pronuntarea sentintei – de la data comunicarii in scris despre redactarea sentintei. Daca procurorul care a participat  la judecarea cauzei  sau partea vatamata a declarat intermen apel in defavoarea inculpatului, procurorul participant in instanta de apel, in termen de 15 zile de la data primirii de catre parte a copiei apelului declarat, pot declara apel suplimentar, in care pot invoca motive suplimentare de apel. Daca inculpatul declara apel in termen si isi inlocuieste aparatorul, noul aparator in termen de 15 zile, de la data primirii de catre parte a copiei apelului declarat, poate declara apel suplimentar pentru inculpat, in care poate invoca motive adaugatoare de apel.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!