How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.


Deputații socialiști nu s-au prezentat la discuțiile la care au fost invitați de către cei de la Blocul ACUM, care au dorit să organizeze o primă ședință a grupului de lucru care urma să dezbată agenda comună antioligarhică și socială, precum și modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului. Un grup de deputați de la Blocul ACUM i-au așteptat timp de 15 minute pe deputații PSRM, fără succes însă, întrucât aceștia nu s-au prezentat.

 De ce Blocul ACUM invita la negocieri socialisti!? a

Siegfried Mureșan: O guvernare între blocul ACUM și PSRM ar însemna poate un risc de stagnare la nivelul Republicii Moldova !

Popular Posts: Best Crypto Savings Accounts For Earning Interest

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!