How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Acordul de recunoastere a vinovatiei este o tranzactie incheiata intre procuror si invinuit sau dupa caz inculpat care si-a dat consimtamintul de a-si recunoaste vina in schimbul unei pedepse reduse. Se intocmeste in scris, cu participarea obligatorie a aparatorului, invinuitului sau inculpatului. Este interzis instantei de judecata sa participe la discutii de recunoastere a vinovatiei. Instanta de judecata este obligata sa constate deca acordul de recunostere a vinovatiei a fost incheiat in conditiile legii. Acordul de recunoastere a vinovatiei poate fi incheiat in orice moment dupa punerea sub invinuire pina la inceperea cercetarii judecatoresti. In cazul infractiunii savirsite cu participatie cauza in privinta persoanei care a semnat acordul de recunoastere a vinovatiei, acceptat de catre instanta de judecata, sa disjunga formind un dosar separat.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!