How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Cind 2 sau mai multe instante se considera competente de a judeca aceiasi cauza ori isi declina competenta, conflictul se solutioneaza de instanta ierarhic superioara comuna. Curtea suprema de Justitie stramuta judecarea unei cauze penale de la instanta competenta la o alta instanta egala in grad in cazul in care prin aceasta se obtine solutionarea ei obiectiva, rapida si completa si se asigura desfasurarea normala a procesului. Stramutarea cauzei pote fi ceruta de catre presedintele instantei de judecata sau de una dintre parti. Cererea de stramutare se adreseaza Curtii Supreme de Justitie pina la inceperea cercetarii judecatoresti si trebuie motivata. In cerere se face mentiune daca sunt persoane arestate. CEJ dispune cu indicarea motivelor, admiterea sau respingerea cererii de staramutare.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!