How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Ca ultim aspect al procedurii de adoptare a bugetului de stat anual, pentru ipoteza in care Parlamentul nu reuseste sa dezbata proiectul de lege si sa voteze legea bugetara anuala pina la inceputul exercitiului financiar urmator. Astfel s-au configurat 2 variante : cea a aprobarii unor douasprezecimi bugetare provizorii si cea a incredintarii guvernului sa indrume executia bugetara pe baza bugetului din exercitiul financiar anterior. Douasprezecimile bugetare provizorii sunt bugete ale caror venituri si cheltuieli reprezinta a doasprezecea parte din cele prevazute si propuse prin legea bugetara anuala ce nu a putut fi votata in termenul legal, bugte care nu sunt examinate de comisiile bugetare, se adopta de catre parlament si se pun in executare potrivit necesitatii de continuitate a executarii bugetului de stat. Despre ele s-a afirmat ca ele pot fi impartite corespunzator din bugetul viitor, ori ca pot fi considerate ca buget provizoriu cu cuantumuri de venituri si cheltuieli stabilite ad hoc. Incredintarea guvernului sa indrume executia bugetara pe baza bugetului din exercitiul financiar anterior este procedeul preferat in prezent datorita simplitatii si operativitatii lui. Acest procedeu are in vedere, ca daca bugetul statului nu a fost adoptat inainte de expirarea exercitiului bugetar, se aplica, in continuare legea bugetului anului precedent, pina la adoptarea noului buget.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!