How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Atit Constitutia, cit si CPP prevad ca libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile. Retinerea persoanei pina la emiterea mandatului de arestare nu pote depasi 72 ore. Persoanei retinute i se aduc la cunostinta imediat motivul retinerii si drepturile. Orice persoana retinuta tratata cu respectarea demitatii umane. Nimeni nu poate fi maltratat fizic sau psihic, interzise metode care creaza pericol pentru viata si sanatatea, nu se admite supunerea persoanei la violenta. Inviolabilitatea domiciliului este garantata de lege. In cadrul desfasurarii PP nimeni nu are dreptul sa patrunda la domiciliul persoanei fara acordul acesteia sau doar in cazurile prevazute de lege. Perchezitiile domiciliului se fac doar in baza unui mandat judiciar. Inviolabilitatea proprietatii stabileste ca persoana nu poate fi lipsita in mod arbitrar de dreptul de proprietate. Nimeni nu poate fi privat de proprietate decit prin motive de utilitate publica. Bunurile pot fi puse sub sechestru doar prin hot.jud. Inviolabilitatea vietii private , orice persoana are dreptul la aceasta, la confident vietii intime, familiale,protejarea demnitatii personale. In cursul PP, nimeni nu etse in drept sa se implice in mod arbitrar si nelegitim in viata intima a persoanei.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!