How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

#AndreiNăstase #ACUM la Ialoveni.
După ce ieri am discutat cu Oamenii de la Nisporeni, Telenești, Șoldănești și Orhei, azi am comunicat cu locuitorii capitalei și cei din Circumscripția Ialoveni. Ne-am convins împreună cu Liviu Vovc că avem susținerea și încrederea celor mai determinați oameni ai acestui pământ, celor mai dornici de libertate și bunăstare la noi Acasă. Dar nimeni, absolut nimeni nu acceptă să i se negocieze strădania și votul. Și asta vom face. Noi nu negociem principii și destinul țării. Agenda oamenilor e agenda noastră.

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!