Bate fierul cat e rosu!
Andrei, tu trebuie sa fie cat mai activ acuma! In fiecare zi proteste, in fiecare zi intalnire cu oamenii!
Cu fiecare zi la guvernare Plahotniuc devine mai bogat, mai puternic! Iar pe zi ce trece lumea incepe sa uite de invalidarea alegerilor! Scopul scuza mijloacele! Iar Plahotniuc va folosi orice mijloc ca sa te distruga!
Andrei, Acuma nu mai este o lupta pentru primaria municipiului Chisinau!
Daca vei refuza sa intri in lupta cu adevarat cu Plahotniuc vei ramane si fara echipa, si fara partid si vei ajunge in cele din urma la inchisoare!
Plahotniuc o sa vina cu amenintari la echpa ta! Majoritatea din ei sunt cu caracter! Cu spirit de lupta! Si sunt gata sa te urmeze! Insa se va trece la amenintari la rudele lor apropiate!
O parte din ei au Copii, parinti, frate sora, prieteni- toate aceste persoane o sa devina victime ale regimului! iar resursele pe care le dispune nu-l deranjeaza sa faca tot posibilul ca sa-i distruga!
Pentru Plahotniuc este o lupta de supravietuire! Acest personaj a facut foarte mult rau si acest individ intelge ce se va intampla cu el atunci cand va pierde puterea! Pentru tine este o lupta politica pentru el este o lupta de supravietuire!
De aceea el va merge impotriva tuturor! Impotriva UE, SUA, Romaniei! Si va distruge orice persoana care ii sta in cale!
Andrei, ori apuci taurul de coarne si i le rupi! Ori acest taur te va strapunge! Organizeaza intalniri cu oamenii! Fa intalniri in fiecare zi! Schimba strategia de organizare a protestelor! Pina pe 26 august fa intalniri in toate raioanele!
Nu este destul ca sa faci live-uri pe facebook si sa apari la jurnal! O parte din cetateni au venit la proteste! Dute tu la ei! In raioane! Discuta cu ei! Plahotniuc are resurse financiare/umane este timpul ca sa egalezi sansele de lupta!
Pe 18 februarie postasem un video pe youtube/facebook in care mentionam ca Andrei sa candideze la functia de primar, pe 13 martie facusem iar video in care ca Andrei sa se pregateasca pentru proteste de amploare! tu trebuia sa fii pregatit pentru proteste de amploare imdeiat dupa cel de-al doilea scrutin!
Ok! Am inteles! Nu ai fost pregatit! E greu de inteles pentru unii logica lui Plahotniuc!


Majoritatea persoanelor au fost fotografiate la proteste! Si se va trece la prelucrarea lor! Daca persoana respectiva nu va ceda, Plahotniuc va trece la amenintari la rudele acestuia (la parinti, sora, frate,copii, etc..)

daca persoanele care te sustin o sa vada ca tu nu duci o lupta reala cu Plahotniuc:
– o parte din ei vor renunta la lupta
– iar celalalta va hotari sa plece peste hotare
Cea mai grava problema este daca te vor aresta si pe tine! Pentru ca majoritatea vor ceda!

Daca o sa continui in acelasi ritm o sa prinzi Craciunul in locuri mai putin luminate!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships