Nu mai avem nici o scuza , ca nu am stiut, ca nu am putut preveni sau ca am facut tot posibilul!
Dupa alegerile din februarie cand vom avea o majoritate PD, PSRM si Shor vom auzi tot felul de declaratii din partea partenerilor de dezvoltare: ca respectam
decizia cetatenilor Republicii Moldova, ca a fost un proces democratic, …
Din toata povestea de succes al Republicii Moldova sa ales praf dupa ce Putin le-a dat cate o palma celor din UE cu alegerea lui Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova cu ajutorul lui Plahotniuc!
Atunci cand rusii se implica la toate nivelurile in Republica Moldova nu ai dreptul sa zici ca…
Daca pana acuma cei din PD mimau un fel de integrare cu UE, ca doresc o apropiere cu SUA, ca doresc unire cu Romania, acuma nici nu se mai ascunde adevaratele lui intentii!
Sa ne pregatim pentru 4 ani de conducere a PD, PSRM? Ce ar insemna asta pe noi cetatenii Republicii Moldova!
Adio Uniunea Europeana, adio NATO! Mai are sanse ca Republica Moldova sa fie salvata?
Dupa interventiile politistilor asupra protestatarolor din ultima sapatamana cred ca au inteles cu toti ca Plahotniuc nu va ceda puterea de buna voie!
Cat si reactia ambasadorului American din ziua Independentei cat si reactia amabasodurului Roman dupa marsul unionistilor ridica mari semne de intrebare!
Atunci cand unii facut politica Rusiei in numele integrarii Uniunii Europene, cand si-au dat seama cei din UE, Dodon a ajuns presedinte!
Americanii au fost avertizati cu 6 luni inainte despre pericolul ca Dodon ar putea ajunge presedinte! Ce a urmat nu mai conteaza!
Atunci cand unii fac politica Rusiei cu ajutorul americanilor avem o mare problema de functionare a democratiei si in special a FBI care nu isi fac meseria corespunzator!
Cel mai grav pentru Moldova este faptul ca unii incep deja sa se resemneze si sa accepte ca sa avem o conducere a lui Plahotniuc, iar cei din UE/SUA vor fi nevoiti sa se aseze la masa cu tipul respectiv, chiar daca acest tip va folosi teroarea dupa modelul lui Lukashenko!
Dupa inca 4 ani de conducere a lui Plahotniuc nu vom avea cine sa protesteze cu adevarat impotriva abuzurilor regimului!
Dupa 4 ani de conducere Andrei Nastase practic nu va mai exista! Probabil o sa-l avem dupa alegeri pe Andrei in functia de deputat! Insa nu sunt convins ca dupa 4 ani Andrei va fi liber!
In 2019 vom avea si alegeri si alegeri locale, insa cunoscand felul cum actioneaza masinaria lui Plahotniuc dupa 4 ani in proportie de 90% vom avea primari PD!
Avand la dispozitie cheile de la bugetul RM, MAI, SIS, Procuratura Generala, etc nu stiu cat vor rezista inca 4 ani?
Si toate acestea se va intampla sub privirea atenta a celor din UE/SUA! Ori va incera sa rezolve aceasta problema pina la alegerile parlamentare din februarie, ori va fi prea tarziu!
Alegerile din Parlamentul UE, pina cand vor reveni din vacanta, pina cand vor intelege noi deputati cum functioneaza mecanismele in UE va fi deja in 2020!
Zi de zi, Plahotniuc scurge moldova de bani, zi de zi acesta distruge persoanele cu caracter a celor din Platforma DA!
Daca pina acuma Plahotniuc mima intr-un fel integrare in UE, incearca sa mai pastreze unele aparente dupa alegeri le va arata ,,degetul mijlociu” celor din UE/SUA!
Va rade in hohote de prostia lor, de incapacitatea de intelege ce s-a intamplat! Si in fapt ca au negociat cu cei care reprezinta interesele cu acele persoane care l-au facut pe Dodon presedinte!
Vor recunoaste cei din UE/SUA greseala? NU! Vom avea tot felul de declaratii seci! Indepartarea lkor de tot ceea ce inseamna Republica Moldova!
Cei din UE tot ameninta cu blocarea ajutorului financiar pentru RM! Vorbeam despre acest lucru inca din iunie 2017: Ca Plahotniuc nu va renunta la votul mixt! Pentru Plahotniuc este mai important sa ramana la butoane decat sa faca unele reforme! Bani pe care ii castiga/fura din Moldova sunt net superioare decat ajutorul promis de UE!
Plahotniuc il irita doar faptul ca acuma va fi nevoit sa fure mai putin!
Cei din Moldova trebuie sa se bazeze doar pe ei insisi! Sa nu isi faca iluzii! Andrei Nastase trebuie sa mobilizeze toate resursele pe care le are Moldova!
Pana cand vor intelege cei din UE/SUA cu cine au stat la masa vom avea in Republica Moldova un model de dictatura dupa modelul Belaruslui!
Cei din diaspora ori vor fi cumparati, ori distrusi, ori se vor resemna! Cam acelasi lucru se va intampla si in Moldova!
Apocalipsa va incepe dupa alegerile parlamentare!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships