Revenind la cazul lui Gheorghe Petic presupun ca am fost prima persoana care am scris un articol pe 20 iulie 2018, despre faptul ,, Cum va fi distrus Gheorghe  Petic”   pina sa fie arestat am avut multe discutii!  Iar in luna august mai multe persoane din daspora am venit cu un mesaj de sustinere pentru Gheorghe Petic din partea diasporei  in care ne adresam in mai multe limbi ! Pina a fi arestat am vobit cu Gheorghe ca ar trebuie sa plece temporar din Moldova, evident ca Gheorghe mi-a refuzat! Cand a fost arestat Gheorghe Petic, impreuna cu Irina Arhire, cu jurnalisti de la JurnalTV si cu minunata noastra diaspora din Germania  am vrut sa-i scoatem toata familia lui Gheorghe ( sotia si cele doua fiice ale sale peste hotare, in Germania). S-a mobilizat diaspora Moldovei din Germania, ( au gasit si avocati si consultati astfel incat sa nu avem surprize atunci cand va ajunge familia Petic in Germania! Jurnalistii de la JurnalTV deasemenea au fost receptivi si trebuiau sa-i insoteasca din Moldova pina in Germania, in caz de ii aresteaza la aeroportul Chisinau Jurnalistii trebuiau imediat  sa reactioneze si cel mai probabil iar in urma presiunilor  era sa fie ori eliberati, ori sa ii lase pur si simplu sa plece peste hotare!

Cand am incercat sa-i scoatem familia peste hotare am aflat ca ei nici macar pasaport biometric nu au! Am asteptat o sapatmana pina cand si-au facut actele si la sfarsit raspunsul lor a fost ca raman in Moldova si ca nu pleaca nicaieri!Tot ce am scris acuma pot sa va confirme Oleg Moraru, Vitalie Chirinciuc, Irina Arhire, in caz de aveti nevoie de confirmare de la jurnalistii JurnalTV ar putea sa va confirme si ei acest lucru cat si diaspora Moldovei din Germania!! Mie mi se parea cea mai buna decizie la moment! Luand in considerare ca Gheorghe are si doua fiice mici! Care invata la scoala! Iar noi nu vroiam decat sa-i tinem cat mai departe de pe cele doua fiice de tot rahatul si mizeria din Moldova! Ir Gheorghe Petic avea si niste informatii compromitatoare la adresa regimului si exista sansa ca sa-i fie santajata familia pentru a obtine informatiile respective! La noi, in republica Moldova, barfitul este sport national si la mizeria care aparea la televiziunile controlate de Plaha presepun ca cele doua fiice ale lui Gheorghe pur si simplu treceau prin cosmar! Al doilea lucru este ca familia lui Gheorghe a fost lasata fara resurse financiare  iar el avea nevoie de avocat! Si aici diaspora iar sa mobilizat si a venit cu ajutor financiar de care au fost colectate de catre Irina  Arhire! Trebuie de mentionat ca Angela Istrate a primit 2500 de euro din partea Platformei DA si inca 2500 de euro de la Arhire Irina(din banii veniti din partea diasporei) 5000 de euro a fost platita avocata Angela Istrate pentru al apara pe Gheorghe Petic! Sunt multi sau putini! nu stiu! Insa stiu ca familia Petic nu aveau acesti bani si pentru o persoana care lucreaza in Italia ar trebui sa lucreze cam jumatate de an pentru a strange acesti bani ( trebuie sa luam in calcul si cheltuielile pentru cazare, hrana, bani de transport etc) !

 Pe data de 4 ianuarie am scris un articol in care scriam  despre faptul ca Angela Istrate va candida la functia de deputat ( cine nu a citit articolul va recomad sa il cititi:  )      Lucru pe care nici nu il confirmau si nici nu-l negau atat Angela Istrate cat celalalt avocat Adrian Cojocaru cu toate ca ambii faceau spume la gura! Angela Istrate se hotarase deja sa candideze la functia de deputat iar celalalt avocat colect semnaturi pentru Angela! Iar pe 10 ianurie Angela Istrate publica pe profilul eide facebook ca: Dragi #prieteni, stimaţi #concetățenila 09.01.2019 prin hotărîrea Consiliului electoral al#CircumscripţieiElectoraleIaloveniNr22 am fost înregistrată în calitate de candidat la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.  iar pe data de 10 ianuarie am publicat un alt articol:     

Angela istrate ataca blocul ACUM si pe cei de la JurnalTV!
Angela Istrate  vine deja cu atacuri la adresa blocului ACUM cat si la adresa JurnalTV, iar aceste atacuri din partea Angelei sunt trasmise catre toate posturile controlate de Plahotniuc! Angela vine si cu atacuri la adresa JurnalTV! JurnalTV care dupa parerea mea este unicul post care lupta cu adevarat impotriva propagandei lui Plahotniuc! JurnalTV care a fost in toate momentele cand Gheorghe a fost arestat, cand Gheorghe era trimis de la o judecatorie la alta! JurnalTV-care era de acord ca sa-i petreaca din Moldova ( din Ungheni) pina in Germania si aceasta individa mai are tupeul sa vina cu atacuri la adresa JurnalTV! Nu stiu care este reactia celor de la JurnalTv insa imi cam dau seama ca dupa ce l-a sustinut atata pe Gheorghe Petic sa i se vina cu reprosuri din partea avocatei! In toate video-urile pe care le difuzeaza posturile controlate de Plahotniuc avocatul Angela Istrate se plange ca este atacata de catre cei de la Platforma DA si PAS! Iar Angela isi face campanie electorala pe seama lui Gheorghe Petic ca si cum ar fi o luptatoare pentru drepturile omului! Pe naiba! A fost platita ca sal apere pe Gheorghe si inca mai are si obraznicia sa-i atace!

Gheorghe Petic va fi escortat la ANI pentru a obtine certificatul de integritate! In primul rand mi se pare foarte dubios ca i sa permis lui Gheorghe sa isi obtina certificatul de integritate! Avem o justitie controlata si i sa permis sa obtina certificatul de integritate  numai cu acordul celor de sus! A celor care controleaza justitia prin urmare de catre Plahotniuc!
 S-ar putea sa gresesc insa mi se pare ca se pregatesc din nou provocari Platformei DA si PAS! Iar cei de la Platforma DA se alfa intr-o situatie destul de naspa/penibila. Pentru ca avem un avocat care il apara pe Gheorghe Petic, care isi face PR pe sseama necazului familiei Petic, ataca pe cei de la Platforma DA si PAS si inca canideaza la functia de deputat si va rupe voturi de la blocul ACUM iar de cealalta parte il avem pe Gheorghe Petic care se vrea deputat pe lista blocului ACUM!  Daca Gheorghe Petic va fi inclus pe lista nationala a blocului ACUM vom avea reactii la posturile controlate de Plahotniuc precum ca cei de la blocul ACUM au pe lista lor un violator  iar daca nu il vor sustine vom avea deasemenea atacuri de la aceleasi posturi controlate de Plahotniuc  (in special din partea Angelei Istrate care nu va rata ocazia sa-i mai atace pe cei de la blocul ACUM si sa isi mai faca putina publicitate) ca Gheorghe Petic nu a fost inclus pe lista nationala! Vedem ca atacurile Angelei Istrate sunt preluate de catre posturile/site-urile care il promoveaza pe Plahotniuc si de aici apar si suspiciuni rezonabile ca Angela Istrate ca este santajata de catre regimul lui Plahotniuc si indeplineste la comanda ceea ce i se declara! Angela Istrate este de profesie avocat si nu exclud ca ea sa fi fost prinsa luand mita si din cauza santajului ea a fost nevoita sa candideze la functia de deputat si sa vina cu atacuri la adresa Platformei DA, PAS si la unicii jurnalisti cu demnitate si caracter de la JurnalTV!

Vreau sa vin cu o adresare catre Gheorghe Petic! Pe acel Gheorghe Petic cu care eu am discutat de nenumarate ori, pe care eu il respect enorm pentru curajul sau! Sa renunte la avocatul Angela Istrate!
Aceasta doamna face doar rau atat Platformei DA/PAS cat si reputatiei tale de luptator impotriva regimului! Gheorghe te rog sa nu fii atras in  capcana lui Plahotniuc de a denigra/distruge unicile persoane care lupta impotriva regimului! Te rog foarte mult sa renunti la avocatul Angela Istrate!
Pentru avocatul Angela tu nu esti decat o unealta cu care ea sa promovat si pe care va incerca sa defaimeze in continuare blocul ACUM! Daca pina acuma Angela Istrate a atacat doar cutitele in spate, tare ma tem ca Plahotniuc sa-i dea lui Angela niste sabii pe care sa va atace pe voi toti pe la spate!
Fiti mai inteligenti decat Plaha si nu cadeti in capcana lor!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships