Ceapa SWEET SPANISH
Este un soi timpuriu cu bubi mari globulosi, tunici exterioare pergamentoase de culoare maronie, pulpa ferma si alba. Are capacitate de productie foarte ridicata si buna rezistenta la pastrare.
ARAGON
Soi tardiv. Culoarea exterioara este maronie, foarte atractiva., iar pulpa alba. Bulbi ferme, de forma globuloasa, cu gust fin. Are capacitate de pastrare buna. Prezinta toleranta la mana.RIJNSBURGER
Soi semitimpuriu. Bulbi de marime medie, de culoare aurie deschisa si cu pulpa alba. Are forma globuloasa si continut ridicat de substanta uscata.
STUTTGARTER
Soi timpuriu cu bulbi mijlocii, de forma sferic-turtita. Culoarea externa este galbena, iar pulpa alba-crem. Capacitate buna de pastrare. Recomandat pentru consum în stare proaspata si industrializare.
BRUNSWICK
Soi tardiv. Bulbi de marime mijlocie, de culoare rosie si pulpa alba. Are forma globuloasa, fermitatea este medie. Se poate pasttra pe perioada îndelungata. Recomandat pentru consum în stare proaspata.
TEXAS EARLY GRANO 502 PRR O ceap─â atractiv─â, uniform─â cu pieli┼úa de culoare galben-pai. Este o varietate timpurie cu cre┼čtere viguroas─â. Un soi standard adaptat pentru toate latitudinile sudice ca ceap─â de zi scurt─â. Texas Early Grano 502 PRR este un soi cu capacitate de produc┼úie ridicat─â. Praz
BULGARIAN GIANT Un praz de calitate extrem de ridicat─â, cu o lungime extraordinar─â de 41-45 cm. Bulgarian Giant are capacitate de produc┼úie ridicat─â. Frunzele au culoare verde atractiv─â. Este un soi semitimpuriu. Recomandat pentru industrializare ┼či potrivit culturii ├«n zone temperate ┼či subtropicale.LAVI Praz de toamn─â de calitate ridicat─â cu tulpin─â foarte lung─â. Varietate cu cre┼čtere erect─â, cu frunze ├«nguste. Tulpina nu formeaz─â bulb. Recomandat ├«n special pentru cur─â┼úire mecanizat─â.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships