How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.


Nicolae Josan– Azi, printre ofițerii cu Demnitate: Gheorghe Slutu, Anton Gamurari (candidat ACUM) și Mihai Tomacinschi). Va amintim ca la Causeni d. Tamara Ambroci s-a retras in favoarea generalului Gamurari (blocul unit ACUM). 


Generalul-maior de poliţie Anton Gămurari, născut la 15 august 1950 la Chişinău, a participat la formarea tuturor trupelor speciale ale Ministerului de Interne ale Moldovei independente, începând de la prima companie creată în cadrul Batalionului de patrulă şi santinelă, apoi – a fostului OMON.


Studii: Şcoala militară superioară din Leningrad (1977-1981) Pe 5 decembrie 1991, printr-o hotărâre de guvern, a fost formată Brigada de poliţie cu destinaţie specială „Fulger”, pe care Anton Gămurari a condus-o până în 1997.

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)


Pe 13 decembrie 1991, când a avut loc un atac transnistrean asupra Comisariatului de poliţie din Dubăsari, brigada condusă de generalul Gămurari a intervenit. În urma luptelor, patru poliţişti moldoveni au fost ucişi. În martie 1992, situaţia a devenit mai încordată, iar Brigada cu destinaţie specială „Fulger” a trecut Nistrul şi a acordat ajutor Comisariatului de poliţie din Dubăsari, populaţiei din satele Cocieri şi Corjova. În timpul războiului de pe Nistru, locotenent-colonelul Anton Gămurari a comandat Brigada de poliţie cu destinaţie specială care a purtat lupte cu grupările paramilitare transnistrene. Anton Gămurari a fost avansat de către preşedintele Mircea Snegur la gradul de general-maior de poliţie. În noiembrie 1997, generalul Gămurari a fost numit în funcţia de director general al Departamentului de protecţie civilă şi situaţii excepţionale, funcţie pe care a deţinut-o până la 29 iulie 1999.


,,Azi, împreună cu alți camarazi de luptă vom fi alături de Generalul Gămurari, candidat ACUM în circumscripția Căușeni-Anenii Noi, un om-legendă, un adevărat luptător de Mare Curaj, un adevărat comandant de oști, începând încă din războiul pentru Independență și până azi stând la straja Neamului.
Victorie, Generale!”Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!