APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Rezultatul gruparii unitatilor colectivitatii observate in functie de caracteristici atributive calitative sau cantitative il constituie seriile de repartitie.
Daca caracteristica se exprima numeric se pot calcula toti indicatorii, seriile astfel obtinute se numesc serii de variatie sau heterograde.
In cazul in care caracteristica este nominativa seriile se numesc calitative sau homograde
Variabilitatea se datoreste faptului ca valorile individuale inregistrate sunt rezultatul actiunii comune a cauzelor sentiale si intimplatoare care determina in timp si spatiu nivelul de dezvoltare al caracteristicii.
Omogenitatea termenilor se explica prin faptul ca toate valorile au acelasi continut.
Independenta termenilor seriei de repartitie de frecvente provine din faptul ca fiecare valoare se inregistreaza pentru o unitate statistica ca element distinct si obiectiv al unei colectivitati statistice
Concentrarea/dispersarea catre/fata de una sau de unele valori ale seriei apare ca rezultat al intensitatii cu care influenteaza cauzele ceea ce determina frecvente diferite de aparitie a diferitelor valori la care se refera seria.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]