How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Domnica Manole candidat la functia de deputat din partea blocului ACUM este din nou in vizorul regimului criminal condus de Plahotniuc!

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Dragi concetățeni! Persecutarea mea politică continuă. Pentru maine 12 februarie , ora 14 , bir.430 am primit citație de a mă prezenta la Judecătoria Buicani pentru continuarea examinării cauzei penale referendumul . Cererea de suspendare a examinării cauzei în legătură cu înregistrarea mea în calitate de concurent electoral în circumscripția N 40 a fost respinsă . Recursul declarat împotriva Încheierii de respingere a suspendării încă nu a fost examinat, dar deja sunt obligată sa ma prezint pentru continuarea examinării cauzei. Am fost avertizată, că în caz de neprezentare îmi va fi aplicată măsura de reprimare. Faptul, că nu avem justiție independentă este știut de toți cetățenii, dar sa fie încălcate atăt de grav drepturile , săți fie create obstacole intenționat în desfășurarea campaniei electorale este inadmisibil. Despre ce fel de alegeri libere și corecte mai putem vorbi ?

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!