How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Euro a fost introdus in 3 faze distincte : A,B,C. FAZA A : pregatirea pentru Uniunea Economica si Monetara, de la 2 mai 1998 pina la 1 ianuarie 1999. Astfel : au fost stabilite tarile participante ; au fost anuntate ratele permanente bilaterale de schimb intre monedele nationale ; Institutul Monetar European s-a transformat in Banca Centrala Europeana ; producerea pentru prima data a monedelor euro. FAZA B : Inceputul Uniunii Economice si Monetare, de la 1 ianuarie 1999 pina la 1 ianuarie 2002. Astfel : ratele de schimb in euro si toate monedele nationale se blocheaza in mod irevocabil ; se introduce euro ca moneda oficiala pentru tranzactiile scripturale, Banca Centrala Europeana este responsabila pentru politica monetara in zona monedei unice ; pietele financiare, pietele de schimb si sistemele de compensare trec imediat la utilizarea monedei euro. FAZA C : schimbul monedei, de la 1 ianuarie 2002 pina la 1 iulie 2002. Astfel apar pentru I data bancnotele si monedele euro ; monedele nationale coexistente in paralel cu euro ; monedele nationale inceteaza sa mai fie acceptate ca mijloc de plata in ultima zi a acestei perioade.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!