APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

                    DOMNULE PRESEDINTE (sau PRIM PROCUROR),
   Subsemnatul(a) …………, domiciliat(a) in ……………. (sau cu sediul in ………….), parte civila in procesul penal privitor pe invinuitul(a) sau inculpatul(a) ………………
   In temeiul art. 16 alin. 1 C. proc. pen.,
 CER INTRODUCEREA IN PROCESUL PENAL, IN CALITATE DE PARTE
 RESPONSABILA CIVILMENTE,
 a …………., care raspunde, pe plan civil, de consecintele faptei comise de invinuit(a) sau inculpat(a), urmand sa fie obligata la plata despagubirilor civile in suma de ……….. lei, paguba care mi-a fost provocata prin fapta savarsita de invinuit(a) sau inculpat(a).
   Dovada ca invinuitul(a) sau inculpatul(a) este prepusul partii civile si in timpul exercitarii atributiunilor sale de serviciu a savarsit infractiunea prin care am suferit un prejudiciu in valoare de ………. lei, o voi face cu mijloacele de proba admise de lege.
   Va rog sa dispuneti citarea persoanei respective, in calitate de parte responsabila civilmente.
   Data depunerii
   …………..
 Semnatura,
 ……….
   DOMNULUI PRESEDINTE (sau PRIM PROCUROR) …………….
   JUDECATORIA, TRIBUNALUL sau CURTEA DE APEL ………….
   (sau PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA,
   TRIBUNALUL sau CURTEA DE APEL) …………………….

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]