APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Guvernele PSD- ALDE actioneaza parca dupa un plan elaborat de inamici ai Romaniei cu scopul de a pune pe butuci economia Romaniei. Blocarea proiectelor mari de infrastructura de transport, blocarea investitiilor publice, distrugerea sistemului financiar- bancar, distrugerea sectorului energetic, punerea in dificultate a sistemelor de comunicatii, nationalizarea pilonului 2 de pensii, jefuirea companiilor romanesti, aruncarea in aer a finantelor publice locale, provocarea unor dezechilibre economice grave, descurajarea investitiilor private romanesti si straine, izolarea Romaniei pe plan international, alungarea efectiva din tara a sute de mii de romani, prabusirea autoritatii institutiilor statului roman, blocarea achizitiilor publice din domeniul apararii, subfinantarea serviciilor de informatii ( care apara Romania de amenintarile tot mai mari la adresa sigurantei nationale ) sunt actiuni care nu mai par sa fie rodul intamplarii, ci al unei premeditari care ascunde intentii ostile la adresa Romaniei.
Nu ultima, dar printre cele mai periculoase lovituri, este NOUA TENTATIVA de infiintare a fatidicului Fond suveran de investitii si dezvoltare.Dupa ce am reusit sa il blocam un timp prin atacul la Curtea Constitutionala, guvernul revine cu un nou proiect.
Asa zisul fond suveran este de fapt o megaescrocherie prin care se urmaresc mai multe obiective: punerea sub controlul politic al lui Dragnea a celor mai imortante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat; obtinerea de bani sub forma de imprumut, girand cu actiunile companiilor; folosirea acestor bani pentru niste investitii decise politic; scoaterea de sub legislatia europeana din domeniul achizitiilor a tuturor contractelor care se vor incheia, pentru a hrani clientela politico-economica a PSD- ALDE cu bani publici fara niciun control din partea institutiilor statului; preluarea ostila a acestor companii romanesti de catre niste clienti obscuri ai actualei puteri, ca urmare a imposibilitatii de restituire a imprumuturilor etc.
PNL va uza de toate armele din dotare pentru a impiedica constituirea acestui fond, care nu reprezinta altceva decat o pusculita de partid a PSD si ALDE, alimentata din banii nostri, ai cetatenilor romani.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]