APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Am și eu o întrebare pentru cei care se plâng și se lamentează în privat că sunt aduși cu arcanul la masturbarea electorală de maine a Partidului Democrat. E clar că cei care au funcții la stat pot fi eliberați, dar profesorii și medicii, oare nu știu că sistemul educațional din Republica Moldova are o insuficiență de circa 2 mii de cadre didactice, inclusiv 800 pentru educația timpurie. Că la ora actuală R. Moldova are un deficit de 283 de medici de familie, iar conform necesităților populației, mai sunt necesari aproape două mii de specialiști în medicină. Cine o să vă dea afară dacă nu vă duceți să vă umiliți public și să vă faceți de rușine în fața copiilor voștri, în condițiile în care voi asigurați vitalitatea acestei guvernări?
Rezistența față de dictatură începe cu fiecare dintre noi. Spuneți NU regimului și încurajați și pe alții să facă acest lucru, sunteți intelectualitatea țării!!!

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!