Ca sa nu sa se faca speculatii din start vreau sa atentionez din start ca nu sunt antiamerican, sau impotriva NATO! Am studiat dreptul la Universitatea Romano-Americana! Iar o atentie deosebita am acordat felul cum a fost modificata legislatia in Romania ca sa devina membru NATO! Participand si la conferinte stiintifice  pe aceasta tema!
Se tot vorbeste foarte mult despre o coalitie larga doar ca sa nu ajunga PSRM la conducere!
 In luna mai 2016 Statele Unite au fost avertizate despre pericolul: ca daca nu se va interveni la alegerile din toamna cel mai probabil ca va castiga Dodon!
SUA nu au avut nici o reactie la avertismentul nostru! Si la alegerile din toamna anului 2016 a   Dodon a ajuns presedinte Cu ajutorul lui Plahotniuc!
 Probabil ca cei din SUA nu inteleg ca orice persoana care se intalneste cu Plahotniuc:  indiferent de statutul sau tara pe care o reprezinta devin indizerabil in fata tuturor cetatenilor  din Republica Moldova!

Cea mai mare problema pe care am intalnit-o la cei din vest: este sa isi recunoasca greseala! Incercand sa isi salveze fundul intra intr-un rahat si mai mare! Cam acelasi lucru se intampla si acuma cu PSD din Romania! faptul ca ar putea iesi niste lucruri la iveala ii face sa il sustina in continuare pe Plahotniuc! Plahotniuc reprezinta un pericol si pentru aceste persoane! Sa fie oare din cauza materialelor compromitatoare pe care le are? Nu stiu!
Insa toti parteneri care il promoveaza pe Plahotniuc stiu ca acest proxenet este foarte periculos!
Atitudinea Statelor fata de Plahotniuc s-a schimbat atunci cand Dodon a ajuns presedinte! Speranta lui Plahotniuc a fost ca in urma acestor alegeri locale sa castige Ceban pentru a da o noua resetare relatiei lui Plahotniiuc  cu cei de la la Washington! Mesajul care trebuia sa se trasmita era unul destul de simplu: Plahotniuc este unica persoana care poata sa lupta tancurile rusesti!
Plahotniuc a fost asigurat de catre consilieri ca va candida o alta persoana! El a fost luat prin surprindere cand Andrei si-a lansat candidatura pentru functia de primar! El a fost asigurat iarasi de consilieri ca acesta nu va ajunge in turul II, si aici iar au gresit!
 Atunci cand Coca-Cola si Sprite au aceeasi proprietari, iar daca clientul nu vrea cola si alege sprite sau invers, proprietarii acestor produse oricum vor fi multumiti pentru ca bani vor ajunge in contul lor bancar! Se creeaza impresia ca se duce o lupta intre ele, ca exista o concurenta!
Sa zicem pentru un moment ca nu candida Andrei si era sa fie o alta persoana!
In turul II ajungeau Silvia Radu si Ceban! Pentru Plahotniuc ideal ar fi fost sa castige Ceban! Lobby-isti lui Plahotniuc era sa mearga iar intr-o tura de forta atat in UE cat si in SUA! Era sa existe o scuza  de ce il sustin pe Plahotniuc!
In urma invalidarii alegerilor locale din Chisinau, Vedem ca PSD din Romania il sutin inca pe Plahotniuc!
De ce il mai sustin PSD Romania pe Plahotniuc? Sa fie vorba de sustinerea de valori sau de interese personale precum financiare! Sau sa fie materialele compromitatoare!
Politicienii romani cand vin in Moldova cred ca vin in vacanta aici! Li se fac oferte avantajoase ( bani usori pentru ca uni sa isi foloseasca influenta/reputatia/relatiile)
Aceste persoane sunt filmate, prelucrate si politicianul respectiv ramane cu schelete in dulap! Luand in considerare si cariera acestuia de proxenet, politicienii din Romania sunt filmati si …! Schelete in dulap are si Plahotniuc in Romania! Numai ca exista diferenta majora! Politicienii romani pot fi atrasi la raspundere in fata justitiei! Pe cand in Moldova nici un judecator nu va indrazni sa deschida vreun dosar penal lui Plahotniuc!
Atat politicienii din Romania cat si cei din Moldova inteleg ca daca isi vor scoate scheletele din dulap toti vor avea de suferit! La care mai adaugam si afaccerile comune ( contrabanda cu tigari)!
Trebuie sa fii naiv ca sa crezi ca pot trece camioane pline cu tigari frontiera fara ca sa aiba protectie din partea ambelor state! Imaginati-va pentru un moment ca s-ar produce unirea cu Romania! Cine o sa mai faca contrabanda cu tigari!
  Insa Plahotniuc a devenit o problema pentru politicienii de pe Dambovita!  Formal ei il vor sustine pe Plahotniuc insa in jocurile de culise se cauta solutii pentru ca acesta sa fie …!
Schelete in dulap au si Ghimpu, Chirtoaca, Salaru, Leanca! Cand ai dosare penale nici nu mai conteaza valorile precum unirea sau integrarea in UE!
De aceea si se teme Plahotniuc de Andrei Nastase! Este o persoana care nu este corupta, santajabila! Tot ce are Plahotniuc sunt inregistrari in care Andrei discuta cu mama sa!
Sa presupunem pentru moment ca se va merge pe o lista comuna Platforma DA, PL, PAS, PPEM, PUN, PLDM!
Din moment ce vor ajunge in parlament a doua zi aceste partide de buzunar (PL, PPEM, PUN) vor vota cu Plahotniuc impreuna!
Cel mai probabil ca vom avea urmatoarele aliante
-Platforma DA, PAS si PLDM.
-PD-PSRM + partidele de buzunar!
popularitatea lui Andrei Nastase a crescut foarte mult (  probabil ca Andrei va fi si locomotiva acestei aliante) iar pe zi ce trece popularitatea acestuia va creste!
Vom avea iar falsicari in favoarea PD/PSRM ca la alegerile prezidentiale din 2016 (persoane aduse cu autocarul din Transnistria).
Sa zicem ca Platforma DA, PAS si PLDM va castiga! conducerea PD va valida aceste alegeri? Eu nu sunt sigur!
Plahotniuc nu a vrut sa dea primaria Chisinaului de ce ar trebui sa credem ca va ceda guvernarea!
Cei de la Platforma DA/PAS trebuie sa isi schimbe radical strategia de a organiza proteste! Cat si o campanie activa prin toate raioanele!
Cel mai probabil ca aceste alegeri locale nu vor fi validate si Andrei va fi nevoit sa candideze la functia de deputat!
Din punctul meu de vedere in anul 2019 il vom avea Prim-Ministru pe Andrei Nastase si pe Maia Sandu presedinte!
Stiu ca alegerile pentru prezidentiale vor avea loc in 2020, insa este destul ca sa se schimbe guvernarea si Dodon va pleca in urma unei demisii! Are si Dodon dulap 🙂

Opt ani la conducerea Moldovei cu Andrei Nastase si Maia Sandu ii vom ajunge din urma pe baltici! De Romania nici nu mai zic! Republica Moldova va deveni membru UE si NATO!  Conflictul Transnistrean va fi rezolvat pe cale pasnica in termen de doi ani! Sunt solutii deja pregatite pasnice de rezolvare a acestui conflict!! Avem nevoie doar de o guvernare pro-europeana, care nu este corupta si santajabila!
Un mesaj de sustinere pentru Platforma DA si PAS! Lupta abia incepe!
Totul la timpul lor!

Despre votul mixt


Publicat pe 24 iunie 2017! Georgia !

Andrei Nastase : Primar sau Prim-ministru?


Publicat pe Youtube 18 februarie 2018! 

Vor fi falsificate alegerile locale ? Mesaj de alarma pentru Platforma DA!

Publicat pe youtube 13 martie 2018

Mesaj de ALARMA! Posibile scenarii/provocari din partea lui Plahotniuc!


In luna aprilie/mai 2016 am incercat sa iau contact cu Ambasada SUA din Bucuresti, am trimis fax, i-am sunat, nu au vrut sa se intalneasca! Pe 7 mai eu am depus un memoriu in cadrul ambasadei, in care ii avertizam : ca daca nu se va interveni la alegerile din toamna cel mai probabil ca va castiga Dodon! Nu am primit raspuns, si am hotarat sa nu intervin! In urma alegerilor din toamna anului 2016, Dodon a devenit presedinte al RM. Am hotarat ca nu voi mai repeta aceasta greseala si voi face tot posibilul ca Moldova sa devina membru UE si NATO! Andrei N. noi te sustinem din diaspora!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships