How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Principiul legalitatii se exprima prin ceea ca in procesul de acumulare, repartizare si folosire a fondurilor banesti este reglementata detaliat de catre normele dr.financ., respectarea carora este asigurata prin forta coercitiva a statului, de asemenea nerespectarea lor atrage dupa sine instabilitatea relatiilor financiare. Principiul publicitatii controlului financiar se manifesta prin procedura monitorizarii prin intermediul mass-media a diferitelor proiecte ale actelor financiare, a darilor de seama primite, a rezultatelor controalelor si reviziilor financiare. Principiul dublei autorizari a cheltuielilor bugetare – au la baza 2 autorizari : legala are la baza legea ca act juridic, din care reiese o obligatie de plata in sarcina statului, bugetara este alocatia prin care se afecteaza fondurilebanesti necesare stingerii obligatiilor de plata.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!