How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Principiul oficialitatii exprima caracterul si importanta de stat a activitatii procesual penale. Esenta lui consta in faptul ca apararea societatii si a cetatenilor de infrcatiuni este o sarcina obligatorie a organelor de stat si nu pote fi privita ca o chestiune privata a cetatenilor. Potirvit acestui principiu desfasurarea PP trebuie sa fie asigurata pe tot parcursul acestuia, prin interventia activa a organelor judiciare penale competente. Conform CPP, procurorul si organul de urmarire penala, au obligatia in limitele competentei lor, de a porni urmarirea penala in cazul in care sunt sesizate, in modul prevazut de CPP, ca s-a savirsit o infractiune si de a efectua actunile necesare in vederea constatarii faptei penale si a persoanei vinovate. Instanta de judecata efectuiaza actiunile procesuale din oficiu, in limitele competentei sale, in afara de cazul cind prin lege se dispune efectuarea acestora la cererea partilor.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!