APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Principiul contradictorialitatii este o realizare esentiala a procesului penal contemporan, fiind o conditie iminenta pentru solutionarea unei cauze penale in cel mai just mod. Astfel urmarirea penala, apararea si judecarea cauzei sint separate si se face de diferite organe si persoane. Partile participante la judecarea cauzei au drepturi egale, fiind investite de legea PP cu posibilitati egale pentru sustinerea pozitiilor lor. Instanta de judecata pune le baza sentintei numai acele probe le cercetarea carora partile au avut acces in egala masura. Partile in PP isi aleg pozitia, mijloacele si modul de sustinere a ei de sinestatator, fiind independente de instanta, organe sau persoane. Instanta de judecata acorda ajutor oricarei parti, la solicitarea acesteia, in conditiile prezentului cod, pentru administrarea probelor necesare. Instanta judecatoreasca nu este un organ de urmarire penala, nu se manifesta in favoarea apararii sau acuzarii si nu exprima alte interese decit interesele legii. Contradictorialitatea, ca metoda de reglementare a raporturilor procesual penale, include urmatorele aspecte : pozitia partilor in raporturile reglementate, faptele juridice care genereaza, modifica sau sting raporturile reglementate si modul de aparare a drepturilor lezate ale subiectilor raportului juridic.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]