How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Arestarea preventiva consta in detinerea banuitului si invinuitului in stare de arest in locurile si in conditiile prevazute de lege. Arestarea preventiva poate fi aplicata in cazurile daca: banuitul, invinuitul nu este identificat sau au incalcat conditiile altor masuri preventive aplicate  in privinta sa. La solutionarea chestiunii privind arestarea preventiva, judecatorul de instructie sau instanta de judecata  este in drept sa dispuna de arestare la domiciliu, liberare provizorie sub control judiciar sau liberare provizorie pe cautiune. Incheierea privind arestarea preventiva poate fi atacata cu recurs in instanta ierarhic superioara.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!