How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

In privinta persoanei puse spre invinuire pentru o infractiune usoara sau mai putin grava, care isi recunoaste vinovatia, nu prezinta pericol social si poate fi reeducata fara aplicarea unei pedepse penale, urmarirea penala poate fi suspendata conditionat, cu liberarea ulterioara de raspundere penala. Aceste prevederi nu se aplica fata de persoanele : care au antecedente penale ; care sunt dependente de alcool sau droguri ; cu functii de raspundere ce au comis infractiuni facind abuz de sevciu ; care nu au reparat paguba cauzata in urma infractiunii. Procedura de suspendare conditionata a urmaririi penale. Procurorul prin ordonanta suspenda conditionat urmarirea penala pe un termen de 1 an stabilindu-i una sau mai multe din urmatoarele obligatii : sa nu paraseasca localitatea unde isi are domiciliul ; sa comunice organului de urmarire penala orice schimbare de domiciliu ; sa nu savirseasca infractiuni sau contraventii ; sa continuie lucrul sau studiile. Daca in termenul de suspendare conditionata a urmaririi penale, invinuitul a respectat conditiile stabilite de procuror, procurorul inainteaza un demers judecatorului de instructie cu propunerea de a libera persoana de raspundere penala. Judecatorul poate sa accepte sau sa respinga demersul.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!