APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Dragi, prieteni în sfârșit după trei ani de luptă cu cei care în mod neîntemeiat mi-au intentat dosar penal, m-au eliberat abuziv din serviciu, astăzi în cadrul prezentării Raportului ONU privind situația respectării drepturilor omului în Republica Moldova, a fost menţionat cazul Domnica Manole ca un exemplu de urmărire penală în baza unor acuzații neîntemeiate pentru exercitarea în mod independent a activității sale. Vom lupta până la capăt, până când toți cei care au contribuit la distrugerea statutului de drept și a justiției independente vor fi trași la răspundere.
Atașez mai jos un extras din acest raport: Expertul ONU ”Guvernul RM a susținut toate rezoluțiile și declarațiile comune privind apărătorii drepturilor omului, adoptate de Adunarea Generală a ONU și de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, declarând public angajamentul de susținere a acestora {…} Apărătorii drepturilor omului, jurnaliștii, avocații și judecătorii independenți, cum ar fi Domnica Manole și Gheorghe Balan, se confruntă cu riscul de a fi urmăriți penal în baza unor acuzații neîntemeiate sau disproporționate pentru exercitarea în mod independent a activității lor {…}”.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]