How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Principiul contradictorialitatii este o realizare esentiala a procesului penal contemporan, fiind o conditie iminenta pentru solutionarea unei cauze penale in cel mai just mod. Astfel urmarirea penala, apararea si judecarea cauzei sint separate si se face de diferite organe si persoane. Partile participante la judecarea cauzei au drepturi egale, fiind investite de legea PP cu posibilitati egale pentru sustinerea pozitiilor lor. Instanta de judecata pune le baza sentintei numai acele probe le cercetarea carora partile au avut acces in egala masura. Partile in PP isi aleg pozitia, mijloacele si modul de sustinere a ei de sinestatator, fiind independente de instanta, organe sau persoane. Instanta de judecata acorda ajutor oricarei parti, la solicitarea acesteia, in conditiile prezentului cod, pentru administrarea probelor necesare. Instanta judecatoreasca nu este un organ de urmarire penala, nu se manifesta in favoarea apararii sau acuzarii si nu exprima alte interese decit interesele legii. Contradictorialitatea, ca metoda de reglementare a raporturilor procesual penale, include urmatorele aspecte : pozitia partilor in raporturile reglementate, faptele juridice care genereaza, modifica sau sting raporturile reglementate si modul de aparare a drepturilor lezate ale subiectilor raportului juridic.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!