DOMNULE PRESEDINTE,
   Parchetul de pe langa, ……………….
   In temeiul art. 108 C. pen., venim cu rugamintea de a dispune
 REVOCAREA LIBERARII
 minorului …………, fiul lui ………. si al ……….. nascut la data de ……….. cu domiciliul in ……….. care, prin sentinta penala nr. ………. din ……… a …………., pentru ca la data liberarii:
   a) are o purtare necorespunzatoare sau
   b) a comis o noua infractiune.
 Motive:
   In fapt, prin sentinta penala nr. …….. din ……….. a ………… s-a stabilit ca minorul a savarsit infractiunea prevazuta de art. ….. si s-a luat masura internarii sale intr-un centru de reeducare.
   La cererea centrului de reeducarea …………, prin sentinta penala nr. ……… din ……….. s-a dispus liberarea minorului inaintea inainte de a deveni major, retinandu-se ca sunt indeplinite cerintele art. 107C. pen.
   Din ancheta sociala efectuata de autoritatea tutelara si din actele de cercetare pe care organele noastre le-au efectuat, reiese ca dupa ce minorul a fost pus in libertate:
   a) a inceput sa aiba o comportare necorespunzatoare, in sensul ca …………….., fiind astfel predispus sa comita alte fapte infractionale. Pentru a preveni asa ceva, socotim ca se impune sa revina in centrul de reeducare, in vederea executarii masurii educative luata impotriva sa;
   b) a savarsit din nou o infractiune, constand in ……… ceea ce va conduce la condamnarea sa la pedeapsa inchisorii, fapta asupra careia instanta urmeaza a se pronunta printr-o alta hotarare judecatoreasca. Pana atunci socotim ca se impune revocarea liberarii si mentinerea internarii in centrul de reeducare.
   In drept, ne intemeiem cererea pe dispozitiile art. 108 C. pen.
   Dovada acestei cereri o facem cu actele enuntate, pe care le anexam.
   PRIM-PROCUROR
   ……………
   DOMNULUI PRESEDINTE AL ……………….

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships