APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.In programul sau electoral Alexandrin Patron are 3 obiective pentru DIASPORA, iar cel de-al treilea obiectiv prevede:  ,,Program de investiții pentru Diasporă“(Vezi mai jos programul de investii al lui Alexandrin Patron). Ieri Alexandrin Patron a facut in live video in care spunea ca nu are de gand sa investeasca in Republica Moldova pentru a nu fi santajat! La intrebarea lui Vasile (Vezi  minutul 21:10)   Alexandrin raspunde:
,, nu-mi este frica pentru ca eu (Alexandrin) nu sunt santajabila pentru ca eu(Alexandrin) nu am nimic in Moldova, la mine tata  este plecata la munca in Germania   iar mama  este asistenta medicala la noi in comuna,  eu(Alexandrin) nu doresc sa investesc la moment in  Republica Moldova  si nu am  planificat asta in viitor  de aceea eu nu doresc si nu sunt posibil de santajat la momentul de fata.

 Intrebarea mea pentru Alexandrin este: de ce naiba le mai propui altora sa investeasca in Moldova cand tu (Alexandrin)  singur nu vrei sa investesti(si nici nu ai planificat sa investesti) in Moldova?! 

Acest live video a confirmat ceea ce multi banuiau: ca Alin nu stie sa citeasca  si ca persoanele care stau in spatele  lui au comis o greseala atunci cand i-au permis sa spuna ceea ce crede! Pentru ca am vazut cu toti ca este un analfabet, iar luand in considerare ca a fost condamnat in SUA pentru violenta la domiciliu si informatiile care au aparut precum ca nu a platit un muncitor care a prestat servicii, presupun ca  rolul lui in cadrul companiei MoldCable este de a rezolva problemele prin metode specifice INTERLOPILOR si nu a unui manager! Alexandrin a batut o moldoveanca in SUA si a fost condamnat catre justitia din SUA si care la moment  se vede deputat in Moldova! Alexandrin NU are studii absolvite  si asta se oberva foarte puternic! Pluteste in aer atunci cand vorbeste despre termeni juridici, el stie ce inseamna comunicare insa singur nu stie sa comunice. Nu exclud ca atat intrebarile cat si raspunsurile i-au fost scrise de catre membri din echipa sa cu cateva ore inainte de a face live-ul!  Si asta se oberva fara a fi expert! Citeste intrebarile dintr-o parte iar cand raspunde privirea sa o duce in alta parte(probabil ca nu a memorizat raspunsurile la toate intrebarile!) Atunci cand cei din echipa lui Alexandrin au vazut  greseala pe care a comis-o l-au anuntat imediat sa vorbeasca despre programul lui de investiti! Pentru ca in acelasi video vorbeste despre faptul de a face  investitii total diferite! Ca nu are de gand sa investeasca iar mai tarziu zice ca investeste! Sunt de parerea ca programul electoral a lui Alexandrin Patron nu a fost scris de el! Si ca Alexandrin Patron nu va investi in Moldova! Eu chiar as fi dorit sa vad o dezbatere dintre Alaiba si Patron! Pentru ca Alaiba pur si simplu il facea praf pe Patron! Din punctul meu de vedere nu e nevoie de un moderator pentru a face o dezbatere! E destul sa se contacteze cei doi si sa faca o dezbatere video-online pe facebook! Exista o astfel de functie pe facebook si nu cred ca ar fi o problema sa se gaseasca un grup pe facebook unde sa se faca acest live!
In rest va recomand sa va uitati la video ca sa va convigeti singuri ce fel de individ  este Alexandrin Patron! O intrebare pentru toti cei din circumscriptia SUA/Canada: Daca noi meritam sa fim reprezentati de o persoana violenta si psihic instabila, condamnat in  SUA, de un analfabet fara studii si care … pur si simplu minte!Va recomand deasemenea sa citit articolul:


In aceasta campanie electorala avem deja inscrisi foarte multi deputati independenti, unii vor trece in parlament insa foarte multi candidati independenti vor rupe voturi de la blocul ACUM!
 Sa vedem totusi ce o sa se intample atunci cand alesii poporului vor ajunge in Parlament!
Fiecare deputat va fi repartizat in comisii in functie de cunostintele si abilitatile pe care el le poseda!  Fiecare proiect de lege trebuie sa treaca  prin comisii, si sa zicem ca un candidat independent vrea sa vina cu un proiect de lege si neavand in spate sprijinul unui partid politic putem sa zicem din start ca acel proiect este esuat!
In momentul in care candidatii independenti vor ajunge in parlamentul Moldovei pot sa va asigur ca acesti deputati vor fi victime sigure ale regimului lui Plahotniuc! Ori vor trece in partidul democrat sau  vor fi nevoiti sa sustina Partidul Democrat, sub ce forma chiar nici nu mai conteaza  pentru ca la presiunile la care vor fi expusi din partea MAI, SIS, Procuratura Generala vom avea aceeasi situatie ca si cu primarii din Moldova care au trecut de partea partidului democrat! Spre deosebire de Platforma DA si PAS care sunt mai organizati si sunt membri ai familiei Partidului Popular European –   ( PPE este cel mai influent partid european. Este cel mai mare partid din Parlamentul European din 1999, din Consiliul European din 2002 și este de departe cel mai mare partid în cadrul prezentei Comisii Europene.  deschide linkul pentru a citi mai mult) In caz ca se va trece la presiunii la comanada lui Plaha catre un deputat care este membru al Platformei DA sau PAS va asigur ca toti deputatii care sunt membri ai familiei Partidului Popular European nu vor ramane indiferenti si vor interveni astfel incat cel mai probabil ca atat cei din Procuratura/MAI/SIS se vor linisti foarte repede!   In aceasta campanie toti deputatii independenti trebuie ignorati/izolati, fiecare vot acordat pentru independenti este un vot acordat pentru Plahotniuc! Este foarte important la aceste alegeri sa le acordam votul de incredere reprezentantilor blocului ACUM  astfel incat  ei sa obtina majoritatea in Parlament!
Un vot acordat pentru independenti este un vot acordat pentru Plahotniuc! 
Exista blocul ACUM ( Platforma DA si PAS) si restul!
 Program de investiții pentru Diasporă a lui Alexandrin Patron! 


Corupția sugrumă businessul mic și mijlociu moldovenesc. Mulți moldoveni stabiliți în America de Nord ar dori să investească intr-o afacere în Moldova. La fel, cunosc oameni care nu se pot adapta și ar dori foarte mult sa revină acasă să înceapă o afacere. Problema constă în faptul că organele de stat sunt percepute ca un sac fără fund pentru mită din motiv că reprezentații acestora fac abuzuri de putere și efectuează controale fiscale excesive agenților economici. În aceeași ordine de idei, potențialii investitori nu doar că nu au un stimulent din partea Republicii Moldova, dar se și tem de corupție și abuzuri iar eventual renunță complet la investiții. Vreau sa inițiez un program prin care voi aduce în Moldova bunele practici ale SUA care vizează businessul mic și mijlociu. Printre altele, acesta va prevedea ca toți cetatenii din diaspora care decid să investească într-o afacere în Republica Moldova sa fie scutiți de impozitul pe venit și controale fiscale pentru o perioada de 3 ani, dacă îndeplinesc următoarele 3 condiții: Investitia depașește suma de 30.000 USD Crează minim 3 locuri de munca în primele 6 luni de la fondare Profitul impozabil este în limita sumei de 100.000 USD anual Astfel, economia Moldovei va primi investiții considerabile din partea diasporei, vor fi create locuri de munca pentru cei de acasă, iar eliminarea controalelor fiscale va scădea presiunea de pe afacerile noi create.

sursa foto

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]