Maia Sandu
Iresponsabilitatea guvernării a dus la majorări de preţuri fără precedent, punând la grea încercare o populaţie şi aşa sărăcită. De aceea am ieşit astăzi în faţa Guvernului, ca să-i cerem să întreprindă măsuri urgente pentru redresarea situaţiei şi prevenirea scumpirii preţurilor la alimente şi carburanţi.
Dar guvernarea coruptă a decis să contracareze manifestaţia noastră paşnică, trimiţând ortaci agresivi, care au folosit limbaj violent la adresa noastră. Neavând soluţii politice pentru a ieşi din criza în care tot el a dus ţara, Plahotniuc încearcă să încingă spiritele în societate, semănând frică. Nu le va reuşi! Violenţa este semn de slăbiciune, nu de putere. Să fim uniţi şi să le dăm riposta. Să punem capăt acestei guvernări criminale!

E clar că sunt în agonie. Să vii la un flashmob contra majorării prețurilor la combustibil, legume și fructe pentru a distorsiona mesajul e grav. Se pare că totuși de aceste scumpiri sunt responsabili cei din regim care și-au permis să folosească banul public pentru pomene electorale creând o gaură în buget. Din această cauză au încercat să bruieze mesajul.
Au probeleme mari cu susținătorii dacă au ajuns să scoată șefii de instituții la proteste. Pe unii i-am recunoscut. După mimicile lor înțelegeam că nu prea erau entuziasmați că au fost obligați să facă porcării. Dacă ați recunoscut si voi persoane, rog să scrieți în privat sau să puneți poze in comentarii cu menționarea locului de muncă și funcția.
Dar cel mai grav e că au obligat minori să iasă la protestul lor. O copilă a ajuns la susținătorii blocului ACUM și cu lacrimi în ochi povestea cum au fost impuși de la colegiu să iasă. Pe acest caz urmează sa sesizez Procuratura, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copiilor și Avocatul Poporului pentru drepturile copilului pentru a investiga, identifica și trage la răspundere pe cei care au impus acești minori să participe la protest.
P.S. poza aceasta chiar este simbolică. Vorbele și promisiunile democraților sunt bune doar pentru a îți face o pălărie.

Andrei Nastase din Viena: Când eu sunt la București, Plaha minte că eu sunt la Moscova! 

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships