Fac apel către autoritățile române menite să vegheze la buna desfășurare a alegerilor europarlamentare din 26 mai și a referendumului inițiat de Președintele Iohannis. Stați cu ochii pe plahotniuc, criminalul cu cel puțin 3 cetățenii, a Moldovei, a Rusiei, a României și cel puțin 2 identități oferite odată de actele perfectate în România și R.Moldova:
În timp ce în mod obscur negociază o majoritate parlamentară cu Dodon, trimis pe ascuns la Moscova pentru gir, Plahotniuc promite unor candidați și partide, participanți la scrutinul din 26 mai câteva zeci de mii de voturi din R. Moldova. Și le promite nu doar lui Leancă și Dragnea, ci și celor care își doresc ca și România și Republica Moldova să se regăsească împreună în UE, în spațiul istoric, cultural și național comun.
Îndemn toți cetățenii Români din R. Moldova să strângem rândurile și pe 26 mai 2019 să ieșim cu toții la vot, să votăm pentru PNL și cu DA la referendumul inițiat de Presedintele Iohannis. Îndemn pentru adevărații unionisti, pentru cei care lupta cu adevarat pentru obiectivul național suprem, pentru democratie, pentru libertatea, demnitatea poporului din care ne tragem, indiferent de malul de râu pe care ne-a hărăzit Dumnezeu să trăim, care luptă pentru stat de drept, pentru prosperitate, pentru economie funcțională, pentru locuri de muncă bine plătite pentru adulți, pentru pensii decente pentru cei cărunți, pentru condiții bune de studii si burse pentru tineretul studios: Prieteni, curățiti rândurile de falșii indivizi, de cei de mucava, de carton, de serviciu, de profitori, de șmecherii timpului. De complicitatea acestor falși patrioți au profitat plahotniucii tuturor timpurilor, de la Declararea independenței încoace.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships