APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Andrei Nastase despre Dodon suspendatul

Iată că timpul mi-a măsurat vorbele. Am avut din nou dreptate când spuneam oamenilor că președintele este vasalul lui Plahotniuc.
N-a avut Moldova noroc de un președinte adevărat.
Dodon, suspendatul de atâtea ori, este atât de vulnerabil încât și din cea mai bună poziție pe care i-a oferit-o destinul, în loc să-i dea mafiotului lovitura fatală, a ales să pupe mâna nașului chiar în incinta președinției.
Iar nașul mafiei, dacă nu obține pentru guvernul său mafiot girul patronilor externi ai lui Dodon, va provoca alegeri anticipate pe sistemul mixt de vot, chiar cu suportul plenar al vasalului său.
Și Plahotniuc va juca la aceste anticipate pe toată miza. TOTUL SAU NIMIC, iar Moldova riscă să devină o dinastie oligarhică.
Plahotniuc este convins că Moldova îi aparține și își pregătește deja succesorul. Nu-i pasă de oameni, este un om bolnav de putere, nu mai poate renunța la aceasta.
Vrea să transforme țara într-un tărâm al ingineriilor și crimelor financiare. Sunt amatori de astfel de lucruri în toată lumea.
Oferta PSRM a fost făcută în așa fel încât să pară că nici Plahontniuc, închipuitul pro-european, să nu o poată accepta.
Atunci când oamenii liberi, aleși de alți oameni liberi, trebuie să intre în “intestinele” instituțiilor controlate de ani de zile de gașca oligarhică a lui Plahotniuc, se întâmplă ceva și acești oameni nu mai pot ajunge să facă parte din structurile de conducere. Vezi cazul Primăriei Chișinău, vezi cazul în care ședința Parlamentului s-a suspendat pe termen nedeterminat!
Este vizibil că nu vom fi lăsați să lucrăm pentru oameni, că nu ni se permite să facem parte din mecanismele de stat care ar trebui sa fie democratice.
MOLDOVA ESTE STĂPÂNITĂ, NU ESTE A OAMENILOR, NU A FOST NICI O SECUNDĂ DE CÂND PUTEREA A FOST PRELUATĂ DE PLAHOTNIUC.
Dodon va dizolva Parlamentul la comandă, veti vedea acest lucru!
Sutele de mii de voturi obținute de blocul ACUM sunt anulate printr-o inginerie politică secretă, netransparentă, oligarhică și anti-populară.
DACĂ PLAHOTNIUC RĂMÂNE LA PUTERE, MOLDOVA DISPARE!
PSRM este captiv trecutului său și nu poate să gândească nici o clipă, cu limpezime, la viitor. Atât PD cât și PSRM sunt două organizații politice oculte, secrete.
Dacă noi, cei din ACUM, dorim să vorbim deschis despre viitorul țării, în fața mass media, ei nu vor să facă acest lucru și nu-l vor face niciodată.
Vor să funcționeze exact cum au făcut până acum. Nu au de gând să ducă Moldova în partea civilizată a lumii. Pentru că acolo, în lumea civilizată, există transparență, reguli, drepturi pentru cetățeni, justiție liberă și stat de drept.
Cel mai mare coșmar pentru PD și PSRM este prezența celor 26 de deputați ai poporului deșteptat în Parlament, alături de gașca lor de mafioți și oligarhi.
Alegerile anticipate reprezintă soluția lor prin care vor dori eliminarea deputaților care le încurcă toate socotelile.
Au nevoie să-și continue simulacrul PUTERE/OPOZIȚIE. Este povestea de care au nevoie pentru a-și menține puterea și privilegiile.
Dodon este incapabil să facă ceva de capul lui. Nu este stăpân pe propriile decizii, pe propria viață. De ce nu decidem cu toții să votăm un set de legi, să ne întoarcem imediat la votul proporțional și să asigurăm cadrul legal și sigur de desfășurare a unor alegeri libere, corecte și democratice, apoi facem alegeri anticipate?
Iată că nu asta își doresc, pentru că Plahotniuc nu le permite aceste lucruri.
În cazul unor alegeri proporționale, conforme cu regulamentele și recomandările Comisiei de la Veneția, PD și Plahotniuc obțin cel mult 10%, iar Șor nu mai intră în Parlament.
De ce nu vor socialiștii să facă acest lucru? Pentru că nu sunt lăsați! Ați uitat de geanta arătată de Șor lui Dodon?
2000-3000 de oameni, atâția sunt de tot, conduc un popor, prin teroare.
Putem guverna Moldova, putem face față oricărei provocări, suntem pregătiți să răspundem în fața oamenilor și să facem dreptate.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]