APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Amintim că Președintele Organizației de Tineret a Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț a fost agresat fizic  pe scările Inspectortului de Poliție Edineț. Anunțul a fost făcut de Plîngău într-o postare pe rețeau de socializare facebook. 
Dinu Plângău  a declarat  că a fost lovit în piept și a fost strâns de gât. „M-au lovit în piept, m-au apucat de gât chiar în fața comisariatului de Poliție Edineț. Polițiștii se uitau  și nu făceau nimic.  Agresorii mi-au sutras telefonul și au încercat să-l deterioreze. Probabil, le-a reușit pentru că unele imagini video nu pot fi redate.  Am depus o plângere atât la Poliție, cât și la Procuratură”, a menționat Dinu Plângău.
Unul dintre agresori ar fi fiul vicepreședintelui Organizației Teritoriale a Partidului Democrat de la Edineț. Acesta spune că ar avea legătură cu fostul deputat PDM, Oleg Sârbu, care este și candidatul democraților în circumscripția nr.3, Edineț.
Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA) și a Blocului Electoral „Acum” DA  PAS, Andrei Năstase, a ieșit cu o reacție după ce membrul PPDA, candidatul pe circumscripția uninominală Edineț, Dinu Plângău, ar fi  fost bătut pe scările Inspectoratului de Poliție Edineț. 


Andrei Năstase din numele  „Acum”, condamnă cu vehemenţă atacul mişelesc asupra candidatului lor în circumscripţia nr.3, Edineţ,  Dinu Plîngău.
„Culmea cinismului este că el a fost bătut chiar pe scările Inspectoratului de Poliţie Edineţ şi sub privirea unor poliţişti, care nu şi-au îndeplinit obligaţiile de serviciu şi nu au întreprins nimic pentru a-i opri şi prinde pe agresori, făcându-se astfel complici cu atacatorii, dar şi părtaşi la instaurarea stării generale de frică din Republica Moldova.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]