APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.


Campanie de ev mediu a rusofililor în Republica Moldova!

Maia Sandu, a reacționat la o nouă campanie de fake news îndreptată împotriva sa. Ea s-a referit la un video apărut pe rețelele de socializare și promovat de site-uri apropiate președintelui PD, Vladimir Plahotniuc.

În video apar două femei care se sărută, iar site-urile care au promovat imaginile lasă de înțeles că una dintre ele ar fi Maia Sandu. La câteva ore după apariția știrilor false, unele dintre site-uri au șters-o de pe pagina lor.
„PD-iști au fabricat un video și poze prin care încearcă să demonstreze că eu sunt lesbi. Eu nu sunt în video și nici în acele poze. Nu sunt lesbiană și nu am fost niciodată, spre regretul trollilor și stăpânilor lor discriminatorii”, a comentat Maia Sandu.
 Aceste încercări de manipulare sunt inspirate direct din arsenalul de luptă al Kremlinului împotriva democrațiilor din Vest.
„După ce au fost deconspiraţi trolii, regimul a trecut la metode mai primitive. PD-ştii au fabricat un video şi poze prin care încearcă să demonstreze că eu sunt lesbi. Eu nu sunt nici în video şi nici în acele poze, nu sunt lesbi şi nu am fost niciodată, spre regretul trollilor şi a stăpânilor lor discriminatorii. Mai mult decât atât, este o minciună prost fabricată. Acest video este filmat în oraşul Munchen, în care eu nu am fost niciodată”, a afirmat Maia Sandu.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]