APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Merg pe ideea de a readuce in discutie toate crimele savarsite de catre regimul criminal in frunte cu Plaha! Subiecte despre unii deputati care merg pe tractor, pe cai nu fac decat sa distraga atentia de la crimele facute de acesti indivizi!

În seara de 28 apri­lie 2012, actualul depu­tat Con­stan­tin Ţuţu, atunci un simplu sportiv, a fost impli­cat într-un schimb de focuri, în urma cărora a dece­dat un băr­bat, Ale­xei Veretca, de 42 de ani, şi rănit Iurie Mat­co­vschi, fost poli­ţist, pri­e­ten cu vic­tima. Crima a avut loc lângă res­ta­u­ran­tul Doi Hai­duci, din Codrii Orhe­iu­lui. Atunci Ţuţu, care a fost ală­turi de un grup for­mat din peste 12 per­soane, a fugit de la faţa locu­lui împre­ună cu ami­cii săi, Ion Corco­del, Vasile Cojo­caru, Oleg Pru­teanu, Radu Andri­ţco, Dumi­tru Colo­mei­ciuc şi Ale­xan­dru Oni­ş­ciuc, oame­nii legii obţinând pe numele fie­că­ruia din­tre ei man­date de arest.
 Con­stan­tin Ţuţu a fost de negă­sit doar atâta timp cât pe numele său era eli­be­rat un man­dat de arest. În mai 2012, pe când era dat în cău­tare, magis­tra­ţii Jude­că­to­riei Cen­tru i-au schim­bat măsura de arest, Ţuţu fiind tri­mis ini­ţial în arest la domi­ci­liu, iar ulte­rior lăsat în liber­tate, sub con­trol judi­ciar. Atunci, acesta a apă­rut. – sursaJudecătoria Orhei l-a achitat după ce procurorii l-au învinuit de huliganism în dosarul omorului lui Alexei Veretco, din Codrii Orheiului. Singurul care a fost condamnat este Ion Corcodel, cel care și-a asumat vina. Însă nici acesta, care este cercetat în libertate, nu va ajunge după gratii acum. Judecătorii anunță că acestuia i se va reține pașaportul, pentru ca să  nu poată părăsi, legal, țara. Doar că, la pronunțarea sentinței nu a fost prezent niciun inculpat.

Constantin Țuțu a plecat în momentul în care judecătorii au anunțat că merg în deliberare, motivând că are ședință la Parlament.

După şedinţă, mama bărbatului împuşcat la Orhei în 2012 s-a adresat către Ţuţu, întrebându-l de ce i-a ucis fiul. „De ce, Costică, mi-ai ucis copilul? Ce ai avut cu Alioşa meu? Costică, de mi-ai împuşcat copilul meu şi a rămas băiatul mititel şi străinel, fără tată?”, l-a întrebat mama lui Alexei Veretco pe Ţuţu, care nu a reacţionat în niciun fel.


Amintim că, în aprilie 2012, Constantin Ţuţu a fost implicat într-o încăierare cu focuri de armă lângă un restaurant din apropierea oraşului Orhei, în urma căreia a murit Alexei Veretco, de 42 de ani.- sursa

Instanța a considerat că Țuțu, alături de ceilalți inculpați acuzați doar de huliganism, și nu de omor, să fie achitați. Lui Țuțu, instanța a dispus să-i fie restituită inclusiv arma pe care o deținea în momentul producerii crimei și din care, atunci, procurorii au stabilit că Țuțu chiar ar fi îmușcat. 
Ion Corcodel este singurul condamnat în acest dosar. Acesta a fost și singurul învinuit de moartea lui Alexei Veretco. El și-a recunoscut vina și a fost cercetat în stare de libertate. Nu a fost prezent nici la pronunțarea sentinței, iar judecătorii au decis ca el să nu fie încătușat decât dacă va fi găsit vinovat și de Curtea de Apel Chișinău, care va examina dosarul în ordine de apel. Magistrații au decis să-i fie luat pașaportul, pentru ca acesta să nu poată părăsi, legal, R. Moldova.
La pronunțarea sentinței  nu a asistat niciun inculpat, dar nici procurorul Denis Rotaru, cel care a condus urmărirea penală în acest dosar. 


Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]