APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Nicolai Nistor 

Puterea e atât de înfricoșată de eventuala biruință a Blocului ACUM, încât recurge la cele mai josnice acțiuni ca să perturbe întâlnirile candidaților noștri cu oamenii. La 13 februarie seara a avut loc întâlnirea locuitorilor din Durlești cu Andrei Năstase. În primul rând, deși am depus declarația prealabilă în termeni și am convenit cu primăria asupra desfășurării adunării la Casa de Cultură, la ora stabilită aceasta era încuiată, iar responsabilul de negăsit. La fel și parcarea adiacentă era plină de mașini, deși utilizarea ei era inclusă în declarația noastră prealabilă. Însă cel mai grav este faptul că PD folosește provocatori cu bună știință implicând în ilegalitate și poliția locală pentru a destabiliza întâlnirile și a crea scandluri, filmând și interpretând manipulator imaginile la tv și pe net.
Provocatorii din seara de 13 februarie de la întâlnirea oamenilor cu Andrei Năstase au fost deconspirați de noi în scurt timp. Unul dintre ei este Anton Stîci, fost așa-zis simpatizant al Platformei DA, care acum nu-și mai ascunde adevărata apartenență politică, aflat la evidență la poliție pentru consumul de droguri, pagina FB a căruia abundă de postări în favoarea PD, Plahotniuc, Țuțu.
El a fost extrem de agresiv și total inadecvat în cadrul adunării, vociferând, strigând, încercând să creeze haos și dezordine. Un alt provocator, Denis Postolachi, un aprig susținător al lui Constantin Țuțu (a se vedea pagina sa de FB) era acolo pentru a-l filma pe Stîci, pentru a lua imagini care ar fi putut fi folosite în calitate de material compromițător la adresa la Andrei Năstase, în cazul în care acesta ar fi reacționat mai virulent.
Asemenea provocări au loc în aproape toate circumscripțiile unde candidează reprezentanții Blocului ACUM, și, probabil, se vor intensifica pe ultima sută de metri până la alegeri. Dar toți provocatorii PD trebuie să știe că noi suntem pregătiți pentru a le deturna intențiile și absolut toate cazurile de acest gen vor fi meticulos documentate și transmise instituțiilor de resort.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]