Cealaltă Basarabie este despre moldovenii plecați și stabiliți peste hotare.! Talk show-ul este realizat de Leanca Grițcan!

Diaspora îl susţine pe Gheorghe Petic! Protest la concertul Șor, în Veneția!Apelul diasporei către partenerii externi: „Regimul dictatorial din RM recurge la represiuni aspre! Avem nevoie de sprijin”


Diaspora îl susţine pe Gheorghe Petic! Protest la concertul Șor, în Veneția! Concertul lui Șor la Veneția, transformat în protest cu huiduieli!Apelul este în limbile #engleză, #italiană, #germană, #poloneză și #română și, potrivit diasporei, este adresat #UE, #ConsiliulEuropei, #CEDO, #ONU, etc. „#Moldova e sfâșiată de dictatură! Atac dur asupra #democrației#drepturiloromului, libertății de exprimare și securității personale a cetățenilor. Guvernarea de la #Chișinău intimidează, persecută, hărțuiește, amenință și abuzează în cel mai josnic hal activiștii civici, jurnaliștii independenți și toți cetățenii incomozi, care au curajul să spună lucrurilor pe nume. AJUNGE!!!


21 octombrie, Partidul Șor a organizat un concert la Veneția pentru moldovenii din Italia. Deși concertul trebuia să înceapă la ora 14:00, Marina Tauber, vicepreședinta Partidului Șor, și mai mulți reprezentați ai partidului au fost întâmpinați de cetățeni moldoveni care cer reîntoarcerea miliardului furat. 

  • Voi ați luat bandiților! Ne-ați furat toată viața bandiților. La pușcărie!, scandează mai mulți cetățeni moldoveni.
Protestatarii, de asemenea, au votat unanim o rezoluție împotriva instaurării dictaturii în R. Moldova, pedepsirea lui Ilan Șor în dosarul furtului miliardului precum și interzicerea „pomenelor” electorale.
Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships