Vreau doar să vă prezint care este jocul lui Plahotniuc in exterior  si de ce avem tolerarea acestui individ  de către partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova! Din ce cauză se bucură Plahotniuc de sprijin din partea autoritaților române!! Am să scriu doar despre  evenimente/acțiuni care au fost puse la dispoziție publicului larg și că Dodon, Plahotniuc și Usatîi joacă în aceeași ligă!
 Să incepem cu misiunile fiecarui individ!

-Rolul lui Usatîi este de a discredita persoanele care sunt pro-europene și pro-americane ( în special pe Andrei Năstase)

-Rolul lui Dodon este să lupte cu unionismul și cu România

-Rolul lui Plahotniuc este de a crea impresia că luptă cu Federația Rusă și dacă nu mă  acceptați pe mine va veni Dodon, omul rușilor!


S-a creat impresia ca Usatîi luptă cu  Plahotniuc și  Dodon pentru a se apropia de liderii din Opoziție care sunt pro-UE si pro-NATO! Orice discutie avuta cu acest individ, cum de altfel si orice laude adresate de către acest individ vreunui personaj din RM este imediat fixat și raportată ,,partenerilor” de peste  Prut! Orice discuție, interviu cu Renat Usatîi cu persoane care se declară pro-UE/NATO  face rău democrației din RM!
Nu cred că există vreo persoană  din Republica Moldova inclusiv membri din Partidul Nostru, care să creadă că i se poate permite lui Usatîi,  aflându-se la Moscova, să-l atace pe Dodon!? ( favoritul lui Putin! Odata ce acest individ a câștigat alegerile prezedențiale din RM, Putin le-a arătat degetul mijlociu la toți cei care susțineau povestea de succes a RM!) Chiar este cineva care sa creadă ca i se permite acest lucru fără a avea permisiunea celor de la FSB?! Aștept comentariile și opiniile voastre despre acest subiect!

Scenariul este următor: Usatîi contactează pe liderii din RM care sunt pro-UE/NATO, discuțiile acestuia sunt înregistrate de el și de către cei de la SIS, aceste înregistrări sunt trimise ,,persoanelor de incredere din Romania (in continuare parteneri – persoane verificate, santajate cu materiale compromitatoare). Aceste persoane de incredere din România în urma informațiilor obținute, avansează/promovați foarte rapid în carieră, li se acordă grade și ca urmare trebuie să răsplătească persoanelor din Republica Moldova!  Trebuie deasemenea să ințelegem că cei din Moldova le trasmit informații ,, partenerilor din România” doar acele informaâii pe care îi avantajează și îi pune într-o situație ridicolă pe cei din Platforma DA și PAS!

Cei de la FSB sunt maeștri în a dezinforma, discredita, de a duce în eroare și de ai minți pe cei din Vest doar cu informații pe care acestea vor să le audă sau par convingătoare! Și evident ca urmare a informațiilor obținute trebuie să urmeze o  reacție din partea celora din Vest.


  Informatiile obținute de romăni de la moldoveni sunt trimise mai departe, (tări membre NATO/UE) care în urma înregistrărilor/poze/video iși fac și ei o impresie despre ceea ce se întâmplă în Republica Moldova, și de aici  vine și susținerea celor din Occident pentru Plahotniuc, pentru că informațiile obținute îi discreditează. Și tot din același motiv Plahotniuc se bucură de sprijin din partea SRI, SIE, MAE din România!

 În materialul video postat mai jos,  sunt scene video în care Renat Usatîi recunoaște că este trimis de FSB,  tot în același video  Usatîi însă-și recunoaște că a primit  informații despre Filat din partea partenerilor români! Asta se datorează din lipsa de experiență politică a lui Usatîi! În cazul lui Filat sa cam întâmplat în felul următor:

– Renato Usatîi într-o conferință de presă divulgă informațiile obținute despre Filat!

– Ilan Șor  pune la dispoziție materiale cu scene porno

– După ce este discreditat în fata familiei și opiniei publice Procuratura controlată de  Plahotniuc îl  arestează și-l închide pe Filat!


 În urma investigației celor de la Rise Project Romania, în care Renato Usatîi vorbește deschis despre legăturile acestuia cu FSB, ( cei de la Rise au postat doar o parte din înregistrări, discuția a fost lungă și cu multe dezvăluiri).  Cel puțin m-aș fi așteptat la o reacție din partea Kremlinului! Trebuie să înțelegem că cei care îi trădează pe ruși, sau care sunt împotriva Rusiei au de obicei soarta lui Aleksandr Litvinenko ( Otrăvit cu poloniu-210) , Serghei Skripal și fiica acestuia au fost otraviti cu un agent neurotoxic în Marea Britanie sau persoanele care sunt pro-NATO un exemplu ar fi Viktor Iuşcenko  (ar fi fost otrăvit cu dioxină în 2004)  sau cel puțin sa-i dea o lecție pe masură! Însă observăm ca acest individ se află în continuare la Moscova, fără ca să aiba de suferit în urma celor declarate pentru Rise Project Romania și dezvăluirilor aruncate românilor! Renato considera că discuta cu potențiali personaje din Romania care ar ajuta intr-un fel Alianta Nord Atlantică însă tot la ruși a nimerit!  Cel puțin pot sa vă zic că rușii au avut doar de câștigat, iar unii au fost avansați/promovați alți li s-au dat bilet să plece!  Eu cel puțin pot să fac următoarea concluzie la cele întâmplate, iar mesajul ,, partenerilor” este următor: luați-l pe individ de aici, pentru că vorbește mult și reprezintă un pericol pentru toată rezidentura de aici! Școliți-l, pregătiți-l și pe urma îl trimiteți înapoi în Republica Moldova! De ce îl mai țin rușii? Pentru că este un instrument util în discreditarea opoziției pro-europene și dacă Dodon va devia sau va avea derapaje vom asista la o ,,aterizare” a lui Usatîi la Chișinău! Un lucru este cert!  Dacă opoziția pro-europeană va veni la conducerea RM, și întâmplător va avea loc ,, aterizarea” lui Usatîi, cei de la guvernare va trebui  să-l închidă pe Usatîi!
Se duce un joc foarte inteligent în RM și în RO! Iar cei de la Platforma DA și PAS va trebui să facă strategii pentru a …. toată rezidentura rusă de pe teritoriul romanesc!  Boicotarea alegerilor din RM mi se pare o prostie, pentru că cei de la București vor raporta din nou că este o inițiativă venită din partea lui Renat Usatîi, care este prezent la Moscova și este omul rușilor! Însuși faptul să discuți despre astfel de scenarii mi se pare o absurditate! Pentru că cei de la Bucuresti vor declara că este o diversiune venită din partea Rusiei și vor recunoaște aceste alegeri! Pentru ca cei de la Platforma DA/PAS nu vor face alianță cu Plahotniuc! Însă luând în considerare că votul mixt a fost votat de PD ( Plahotniuc) și PSRM ( Dodon) cel mai probabil că ei vor face o alianță!  Nu excludem din ecuație și pe  Șor ( Om de afaceri cu legături economice/politice cu cei de la Kremlin). Dacă în mai 2016 am avertizat Ambasada SUA din București: Că dacă nu se va interveni, cel mai probabil va câștiga Dodon! In Decembrie 2017 am cerut ajutorul autoritaților Canadiene! Iar americanii a fost și ei informați  despre pericolul care ne asteaptă la următoarele alegeri! Pot să vă zic doar,  că ,, partenerii” din București și Chișinău sunt mai convingatori decât mine la Otawa și la  Washington! Au resurse finaciare enorme, au influență, relatii etc..!
Vom avea o guvernare de 4 ani dintre Plahotniuc, Dodon și  Șor și dacă vor dori și cei din Vest să intervină, va fi prea tarziu! Pentru ca persoanele care doreau integrare în structurile Euro-Atlantice au fost distruși/sau discreditate/izolate chiar pe teritoriul lor datorită informațiilor aruncate de FSB prin intermediarii lor de la Chișinău și București! Iar acești ,,parteneri” nici ei nu au întreprins/nu întreprind nimic împotriva intereselor Federației Ruse în RM, dar nici la alții nu le permite ca să intervină în RM!Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships